A agons Picopat Katılım 27 Ekim 2024 Mesajlar 126 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2024 #1 Normal oynuyorum bir sunucuda admin beni ikide bir oyundan atıyor. Menüye değil direkt oyunumu kapatıyor. Bunu engellemenin yolu var mı? Oyunumu kapatamasın admin, fazla iyiyim diye h1le sanıyorlar galiba.
Normal oynuyorum bir sunucuda admin beni ikide bir oyundan atıyor. Menüye değil direkt oyunumu kapatıyor. Bunu engellemenin yolu var mı? Oyunumu kapatamasın admin, fazla iyiyim diye h1le sanıyorlar galiba.
Çözüm merdivenaltıdesign 30 Aralık 2024 agons dedi: Amacım bunu engellemek zaten hiçbir şekilde engellenmez mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, engelleyemezsin.
agons dedi: Amacım bunu engellemek zaten hiçbir şekilde engellenmez mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, engelleyemezsin.
merdivenaltıdesign Femtopat Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 20 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2024 #2 Hayır yok. Oynadığınız sunucuda yetkiye sahip biri amx_quit <nickin> yazdığında oyununa shutdown atar. Artı 0 Eksi
Hayır yok. Oynadığınız sunucuda yetkiye sahip biri amx_quit <nickin> yazdığında oyununa shutdown atar.
KS KS A agons Picopat Katılım 27 Ekim 2024 Mesajlar 126 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2024 #3 merdivenaltıdesign dedi: Hayır yok. Oynadığınız sunucuda yetkiye sahip biri amx_quit <nickin> yazdığında oyununa shutdown atar. Genişletmek için tıkla... Amacım bunu engellemek zaten hiçbir şekilde engellenmez mi? Artı 0 Eksi
merdivenaltıdesign dedi: Hayır yok. Oynadığınız sunucuda yetkiye sahip biri amx_quit <nickin> yazdığında oyununa shutdown atar. Genişletmek için tıkla... Amacım bunu engellemek zaten hiçbir şekilde engellenmez mi?
merdivenaltıdesign Femtopat Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 20 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2024 #4 agons dedi: Amacım bunu engellemek zaten hiçbir şekilde engellenmez mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, engelleyemezsin. Artı 0 Eksi Çözüm
agons dedi: Amacım bunu engellemek zaten hiçbir şekilde engellenmez mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, engelleyemezsin.
KS KS A agons Picopat Katılım 27 Ekim 2024 Mesajlar 126 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2024 #5 merdivenaltıdesign dedi: Hayır, engelleyemezsin. Genişletmek için tıkla... çok saçma ya steam de bile engellenmiyormu Artı 0 Eksi
merdivenaltıdesign dedi: Hayır, engelleyemezsin. Genişletmek için tıkla... çok saçma ya steam de bile engellenmiyormu