CS 1.6 script ve CFG ban sebebi mi?

İşletim sistemi
Windows 8.1
Daha fazla  
Arkadaşlar ben her oyuna girdiğimde dealthmatch serverlerinde takılıyorum. Dün ilk kez bhop serverine girdim. Ben bunny yaparken öne gidip a ya basıp sola dönüyor, D'ye basıp sağa dönerek bunny yaparım ve yavaşça hızlanırdım. Serverdeki diğer adamlar kendi etrafında 1 kere dönüp 2-3 saniye içerisinde birden hızlanıyorlar ve havada süzülerek mapi bitiriyorlardı. Onların bunny CFG si ya da script kullandıklarını düşünüyorum çünkü böyle bir şey normalde mümkün değil. Ben oyunu Steam'dan indirmiştim ve oyunda Tab'a bastığımda hızlı bunny yapanların isimlerinin yanında fotoğraf yoktu yani korsan oynuyorlar. Ben Steam'dan oynadığım CS 1.6'da bunny CFG si ya da script indirsem ban yer miyim?

Arkadaşlar ben her oyuna girdiğimde dealthmatch serverlerinde takılıyorum. Dün ilk kez bhop serverine girdim. Ben bunny yaparken öne gidip a ya basıp sola dönüyor, D'ye basıp sağa dönerek bunny yaparım ve yavaşça hızlanırdım. Serverdeki diğer adamlar kendi etrafında 1 kere dönüp 2-3 saniye içerisinde birden hızlanıyorlar ve havada süzülerek mapi bitiriyorlardı. Onların bunny CFG si ya da script kullandıklarını düşünüyorum çünkü böyle bir şey normalde mümkün değil. Ben oyunu Steam'dan indirmiştim ve oyunda Tab'a bastığımda hızlı bunny yapanların isimlerinin yanında fotoğraf yoktu yani korsan oynuyorlar. Ben Steam'dan oynadığım CS 1.6'da bunny CFG si ya da script indirsem ban yer miyim?
bildiğim kadarıyla etrafında pır pır dönme olayını konsoldaki +left komutuyla yapıyorsun. sola dönmeyi F tuşuna atadıktan sonra tek yapman gereken W+F+Space yapmak deli gibi hızlanırsın ama senin dediğin gibi hile yazılım gibi bir durum da olabilir.

FPS veya CL_FORWARDSPEED hızı ile alakalı. Steam'de bunny CFG ban sebebi. Açıkcası ben bir admin olarak çoğu kişiyi banladım o yüzden.

Artı -1 Eksi
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı