CS 1.6 Speed Hack Ban'ı

anilneis

Decapat
Daha fazla  
CS 1.6'yı uzun zamandır oynuyorum ve oyuna hiçbir zaman bir hile programı kurmadım. Fakat son birkaç gündür "Speed hack" nedeniyle ban yemediğim sunucu kalmadı. Bende hiçbir şekilde hile yok ve daha kurmasını bile bilmiyorum açıkçası. Bu neden kaynaklanıyor olabilir?

CS 1.6'yı uzun zamandır oynuyorum ve oyuna hiçbir zaman bir hile programı kurmadım. Fakat son birkaç gündür "Speed hack" nedeniyle ban yemediğim sunucu kalmadı. Bende hiçbir şekilde hile yok ve daha kurmasını bile bilmiyorum açıkçası. Bu neden kaynaklanıyor olabilir?
Ping sorunu olabilir. Ya da CFG.

CFG'dir çok yüksek ihtimal panel ban yediğin içinde ban bilgilendirmesinde öyle yazar sistem. Eskiden 1.6 sunucum vardı ve adminlikte yaptım oradan biliyorum. Sen en iyis oyunu Steam'den satın al en sağlıklısı o yönde olacaktır CFG vs yüklediysende sil kafan rahat olsun brom.

CFG'de nasıl bir sorun çıkmış olabilir peki? Ben oyunu crack oynuyorum fakat csdurağı'ndan değil. Ama gene de csdurağı'nın sunucularını bana gösterdiğinden onlara giriyorum, bundan dolayı bir sıkıntı çıkmış olabilir mi?
Crack ile alakası yok onun. Ben hem oyunyöneticisi hem csdurağını kullandım zamanında ikisi de sorun çıkartmamıştı. CFG ayarlarında hile gibi algılanan bir ayar vardır falan filan. Nasıl çözersin bilmiyorum ama banı kaldırmak için yöntem var. Eğer dinamik IP adresin varsa modemini düğmesinden kapat 15 saniye sonra tekrar aç IP adresin değişecektir ve banın kalkacaktır. Ama CFG falan bunları düzeltmeden yapma bunu. Yoksa banın kalksa bile sonradan tekrar yersin.

CFG'de nasıl bir sorun çıkmış olabilir peki? Ben oyunu crack oynuyorum fakat csdurağı'ndan değil. Ama gene de csdurağı'nın sunucularını bana gösterdiğinden onlara giriyorum, bundan dolayı bir sıkıntı çıkmış olabilir mi?
crak aldıysan cfg yanında yüklenmiştir babacım sen oyunun orjinalini satın al daha iyi.

Dosya Ekleri

• Opera Anlık Görüntü_2023-01-16_113713_store.steampowered.com.png
    Opera Anlık Görüntü_2023-01-16_113713_store.steampowered.com.png
    48,1 KB · Görüntüleme: 45

Technopat Haberler

Geri
Yukarı