CS 1.6 Steam bütün sunucuları görme

vikidbrit

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar oyunu eskiden korsan oynuyordum. İndirime düştüğünde satın aldım ve çok az server gözüküyor. Diğer serverleri görmek için, mesela oyun yöneticisi vb. ne yapmam lazım? Jailbreak surf tarzı serverler göremiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar oyunu eskiden korsan oynuyordum. İndirime düştüğünde satın aldım ve çok az server gözüküyor. Diğer serverleri görmek için, mesela oyun yöneticisi vb. ne yapmam lazım? Jailbreak surf tarzı serverler göremiyorum.
Korsana devam. Orijinalini alarak zaten yapımcıların hakkını ödediniz. Korsandaki modların yerini kimse tutamaz.

Korsana devam. Orijinalini alarak zaten yapımcıların hakkını ödediniz. Korsandaki modların yerini kimse tutamaz.

Haklısınız. Çünkü oyunu açmadan önce bile siyah ekran gibi sorunlar yaşadım. Adamlar korsanı Steam versiyonundan daha güzel yapmış resmen.
En iyi seçenek gametracker.com'dan sv ip'sini bulup favori sv'lere kaydetmek sanırım.

Oda bir seçenek ama hangi birini kaydedeyim. Yüzlerce serverlerde oynuyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı