CS 1.6 Steam Ping Sorunu

Xnxn

Hectopat
Daha fazla  
6F9C4E1E-DD69-423F-97ED-2DD94A59E380.png

Arkadaşlar Speedtest.net'den hız testi yaptığımda Ping oranı 12-10 gibi çıkıyor ama CS 1.6'ya girdiğimde 30-35 Ping oluyor. Rate ayarları vs. bütün ayarları denememe rağmen düşmüyor. Oyundan kaynaklı diyeceğim ama değil, arkadaşım hız testi yaptığında Ping oranı düşük çıkıyor. Benim gibi aynı zamanda oyunda da düşük 7-8 gibi.
Yardımcı olur musunuz?

Ha bir de hız testi yaptığımızda lokasyonu kendisi otomatik seçiyor. Ben Konya'da Türksat KabloNet'i kullanıyorum ama hız testinde Konya Turkcell sunucusu yazıyor. Bu ne anlama geliyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hız testindeki sunucu ile oyunda oynadığınız sunucu aynı olmadığı için ping değerlerinin farklı olması gayet doğal.
Kullandığınız servisin buna etkisi var. 30-35 ms ping yüksek bir değer değil.

Eki Görüntüle 269273

Arkadaşlar Speedtest.net'den hız testi yaptığımda Ping oranı 12-10 gibi çıkıyor ama CS 1.6'ya girdiğimde 30-35 Ping oluyor. Rate ayarları vs. bütün ayarları denememe rağmen düşmüyor. Oyundan kaynaklı diyeceğim ama değil, arkadaşım hız testi yaptığında Ping oranı düşük çıkıyor. Benim gibi aynı zamanda oyunda da düşük 7-8 gibi.
Yardımcı olur musunuz?

Ha bir de hız testi yaptığımızda lokasyonu kendisi otomatik seçiyor. Ben Konya'da Türksat KabloNet'i kullanıyorum ama hız testinde Konya Turkcell sunucusu yazıyor. Bu ne anlama geliyor?
Size en uygun ve en yakın sunucuyu otomatik olarak seçiyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı