Melys Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.544 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Kasım 2022 #1 Nasıl CS 1.6 oynarım hangisi bunların CS hiç bilgim yok. Cahil gibi konu açtım utanıyorum ama kusura bakmayın Online oyunlarla aram yok .
Nasıl CS 1.6 oynarım hangisi bunların CS hiç bilgim yok. Cahil gibi konu açtım utanıyorum ama kusura bakmayın Online oyunlarla aram yok .
Çözüm Yigithan Yildirim 24 Kasım 2022 Oyunu indirdikten ve girdikten sonra ESC'nin altındaki (") tuşu ile konsolu açıp şu kodu yazmanız sizi 30/32 kişilik bir servere bağlayacaktır. Kod: connect 213.238.173.212 Canımı çektirdiniz 1 2 el atayım bari ben de
Oyunu indirdikten ve girdikten sonra ESC'nin altındaki (") tuşu ile konsolu açıp şu kodu yazmanız sizi 30/32 kişilik bir servere bağlayacaktır. Kod: connect 213.238.173.212 Canımı çektirdiniz 1 2 el atayım bari ben de
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2022 #21 Attacksaw dedi: Biliyorum hocam ben yılların turnuva oyuncusu 1.6 da yıllar önce az turnuva kazanmadık. Bir süre deniyor konsolda retry yazıyor ardından başarısızlık. Genişletmek için tıkla... Telefon internetini bağlayıp deneyebilirsiniz birde. Artı 0 Eksi
Attacksaw dedi: Biliyorum hocam ben yılların turnuva oyuncusu 1.6 da yıllar önce az turnuva kazanmadık. Bir süre deniyor konsolda retry yazıyor ardından başarısızlık. Genişletmek için tıkla... Telefon internetini bağlayıp deneyebilirsiniz birde.
Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.742 Makaleler 13 Çözümler 16 24 Kasım 2022 #22 Yigithan Yildirim dedi: Telefon internetini bağlayıp deneyebilirsiniz birde. Genişletmek için tıkla... Ethernet dışında öyle bir şansım yok maalesef. Artı 0 Eksi
Yigithan Yildirim dedi: Telefon internetini bağlayıp deneyebilirsiniz birde. Genişletmek için tıkla... Ethernet dışında öyle bir şansım yok maalesef.
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2022 #23 Attacksaw dedi: Ethernet dışında öyle bir şansım yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Neden yok? Telefonunuz ve internetiniz yok mu ? Artı 0 Eksi
Attacksaw dedi: Ethernet dışında öyle bir şansım yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Neden yok? Telefonunuz ve internetiniz yok mu ?
KS KS Melys Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.544 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Kasım 2022 #24 Hocam bu oldu teşekkür eder Yigithan Yildirim dedi: Oyunu indirdikten ve girdikten sonra ESC'nin altındaki (") tuşu ile konsolu açıp şu kodu yazmanız sizi 30/32 kişilik bir servere bağlayacaktır. Kod: connect 213.238.173.212 Canımı çektirdiniz 1 2 el atayım bari ben de Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkür ederim sorunsuz bağlandım. Artı 0 Eksi
Hocam bu oldu teşekkür eder Yigithan Yildirim dedi: Oyunu indirdikten ve girdikten sonra ESC'nin altındaki (") tuşu ile konsolu açıp şu kodu yazmanız sizi 30/32 kişilik bir servere bağlayacaktır. Kod: connect 213.238.173.212 Canımı çektirdiniz 1 2 el atayım bari ben de Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkür ederim sorunsuz bağlandım.
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2022 #25 Melys dedi: Hocam bu oldu teşekkür eder im sorunsuz bağlandım. Genişletmek için tıkla... Keyifli oyunlar. Artı 0 Eksi
Melys dedi: Hocam bu oldu teşekkür eder im sorunsuz bağlandım. Genişletmek için tıkla... Keyifli oyunlar.
KS KS Melys Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.544 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Kasım 2022 #26 Yigithan Yildirim dedi: Neden yok? Telefonunuz ve internetiniz yok mu ? Genişletmek için tıkla... Wi-Fi seçeneği yoktur hocam. Artı 0 Eksi
Yigithan Yildirim dedi: Neden yok? Telefonunuz ve internetiniz yok mu ? Genişletmek için tıkla... Wi-Fi seçeneği yoktur hocam.
mirza684 Hectopat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 255 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2022 #27 En soldaki dostum. Artı 0 Eksi
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2022 #28 Melys dedi: Wi-Fi seçeneği yoktur hocam. Genişletmek için tıkla... Telefonu kablo aracılığı ile bilgisayara bağlayıp interneti kullanabiliyor. O yüzden sordum. Artı 0 Eksi
Melys dedi: Wi-Fi seçeneği yoktur hocam. Genişletmek için tıkla... Telefonu kablo aracılığı ile bilgisayara bağlayıp interneti kullanabiliyor. O yüzden sordum.
KS KS Melys Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.544 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Kasım 2022 #29 Yigithan Yildirim dedi: Telefonu kablo aracılığı ile bilgisayara bağlayıp interneti kullanabiliyor. O yüzden sordum. Genişletmek için tıkla... Ben bunu bilmiyordum. Bu arada oyuna çok kötüdür diye bir ön yargı ile girdim. Bir headshot 2 ölmem var aşırı kötü mekaniğe sahip değilmiş. Artı 0 Eksi
Yigithan Yildirim dedi: Telefonu kablo aracılığı ile bilgisayara bağlayıp interneti kullanabiliyor. O yüzden sordum. Genişletmek için tıkla... Ben bunu bilmiyordum. Bu arada oyuna çok kötüdür diye bir ön yargı ile girdim. Bir headshot 2 ölmem var aşırı kötü mekaniğe sahip değilmiş.
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2022 #30 Melys dedi: Ben bunu bilmiyordum. Bu arada oyuna çok kötüdür diye bir ön yargı ile girdim. Bir headshot 2 ölmem var aşırı kötü mekaniğe sahip değilmiş. Genişletmek için tıkla... Siz bir de Jailbreak serverlerini görün Yağmacı Vandal skinleri falan ekliyorlar AK-47 silahına. Değişik modları var. Artı 0 Eksi
Melys dedi: Ben bunu bilmiyordum. Bu arada oyuna çok kötüdür diye bir ön yargı ile girdim. Bir headshot 2 ölmem var aşırı kötü mekaniğe sahip değilmiş. Genişletmek için tıkla... Siz bir de Jailbreak serverlerini görün Yağmacı Vandal skinleri falan ekliyorlar AK-47 silahına. Değişik modları var.