Telefon internetini bağlayıp deneyebilirsiniz birde.Biliyorum hocam ben yılların turnuva oyuncusu 1.6 da yıllar önce az turnuva kazanmadık.
Bir süre deniyor konsolda retry yazıyor ardından başarısızlık.
Ethernet dışında öyle bir şansım yok maalesef.Telefon internetini bağlayıp deneyebilirsiniz birde.
Neden yok? Telefonunuz ve internetiniz yok mu ?Ethernet dışında öyle bir şansım yok maalesef.
Hocam teşekkür ederim sorunsuz bağlandım.Oyunu indirdikten ve girdikten sonra ESC'nin altındaki (") tuşu ile konsolu açıp şu kodu yazmanız sizi 30/32 kişilik bir servere bağlayacaktır.
Kod: connect 213.238.173.212
Canımı çektirdiniz 1 2 el atayım bari ben de
Keyifli oyunlar.Hocam bu oldu teşekkür eder
im sorunsuz bağlandım.
Wi-Fi seçeneği yoktur hocam.Neden yok? Telefonunuz ve internetiniz yok mu ?
Telefonu kablo aracılığı ile bilgisayara bağlayıp interneti kullanabiliyor. O yüzden sordum.Wi-Fi seçeneği yoktur hocam.
Ben bunu bilmiyordum. Bu arada oyuna çok kötüdür diye bir ön yargı ile girdim. Bir headshot 2 ölmem var aşırı kötü mekaniğe sahip değilmiş.Telefonu kablo aracılığı ile bilgisayara bağlayıp interneti kullanabiliyor. O yüzden sordum.
Ben bunu bilmiyordum. Bu arada oyuna çok kötüdür diye bir ön yargı ile girdim. Bir headshot 2 ölmem var aşırı kötü mekaniğe sahip değilmiş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.