CS 1.6 Steam'den oynanır mı?

emres01

Hectopat
CS 1.6'yı Steam'den satın alsam hala oynanır mı? Genelde D2, aztec ve Inferno gibi mapleri severdim. Şu an o şekilde devam eden serverlar var mıdır?

Eski serverlar kadar iyi serverlar yok malesef. Ne gibi serverlarda oynadığına göre değişir.
Biohazard zombie serverları pek iyi değil, zombie escape oynayacaksan dolu serverlar var.
Serverlardan bahsetmişken steam'den bahsetmiyorum, steam serverlarını kim takar zaten csduragı serverlarına bağlanacaksın sen. Satın alayım mı diyecek olursan ister al ister alma, ben aldım hiç bir şey değişmedi. Oynanış süresini falan göreyim arada diyorsan alabilirsin.

Onun dışında halen dolu public serverlar da var. Saydığın maplerde oynanan serverlar da bulunuyor.

Satın alayım mı diyecek olursan ister al ister alma, ben aldım hiçbir şey değişmedi.

Genel olarak optimizesi daha iyi. Saçma sapan oyuna girince direkt sunucuya atmıyor crack olanlardaki gibi. Çözünürlük ayarı daha opsiyonel, kimse amx_quit atamıyor, Türkçe harfleri yazıda ve nick olarak kullanabiliyorsunuz(bu sayede banmenu bilmeyen arkadaşlar ban atamıyor :cool:).

CS 1.6 Full Pro public Steam'den girersen CS'ye Tab basınca can ve paralar gözükür amx_quit yemezsin Türkçe harfleri şekilleri vs. yazabilirsin Steam olunca çocukların sana hile demesi daha düşük olasılık gibi gibi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı