CS 1.6 sunuculardan virüs bulaşır mı?

RoxyRekt

Hectopat
Daha fazla  
Bu soruyu sorarken kendimi kötü hissetsem de yeni bilgisayar aldığımdan beri fazlaca bir virüs korkusu var. Bu yüzden soruyorum, CS 1.6 sunucularında pluginler, haritalar vb. dosyalar yükleniyor bunların arasına virüs koyup bize bulaştırabiliyorlar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bulaşacağını sanmıyorum. Öyle olsa senelerdir makinenin içinden geçmeleri lazımdı.

Olasılık var, Goldsource eski motor. Minecraft'da benzer bir durum yaşanmıştı.

Ben bulaşabileceğini düşünüyorum. Bildiğiniz sunucularda oynamanızı tavsiye ederim.

Ben bulaşabileceğini düşünüyorum. Bildiğiniz sunucularda oynamanızı tavsiye ederim.
Olasılık var, goldsource eski motor. Minecraft'da benzer bir durum yaşanmıştı.
Hocam aradan biraz zaman geçti şu anlık hiç girmedim ama sizce oynamalı mıyım, oynarsam Türk sunucularında oynayacağım çoğunlukla hostları CSDuragi ve OyunYöneticisi.

sXe Injected virüs bulaştırmıştı bana Windows kullandığım dönemde. sXe Injected istemeyenden oynamalısın.

SXE ınjected virüs bulaştırmıştı bana Windows kullandığım dönemde. SXE ınjected istemeyenden oynamalısın.
SXE ınjected neydi ismini hatırlıyorum ama ne olduğunu hatırlamıyorum ve nereden öğreneceğim istemediğini.

SXE ınjected neydi ismini hatırlıyorum ama ne olduğunu hatırlamıyorum ve nereden öğreneceğim istemediğini.

SXE artık kullanılmıyor Counter-Strike sunucularında. Virus bulaşacağını da sanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…