CS 1.6 sunuculardan virüs bulaşır mı?

Bir zamanlar o serverlere giriyordum, hile koruması oluyor SXE injected.
SXE artık kullanılmıyor Counter-Strike sunucularında. Virus bulaşacağını da sanmam.
Hocam normal olarak serverlara girsem dediğim şekilde virüs girebilir mi ayrıca virüs programı kullanmıyorum normal Windows Defender kullanıyorum.

Hocam normal olarak serverlara girsem dediğim şekilde virüs girebilir mi ayrıca virüs programı kullanmıyorum normal Windows Defender kullanıyorum.

Ben serverlerden bugüne kadar virüs girdiğini hiç hatırlamıyorum, internetten oyuna dair bir şeyler indirıyorken dikkatli olun bilinmedik sitelerdende oluyor.

Ben serverlerden bugüne kadar virüs girdiğini hiç hatırlamıyorum, internetten oyuna dair bir şeyler indirıyorken dikkatli olun bilinmedik sitelerdende oluyor.
Konu açmadan önce biraz araştırmıştım Reddit'de falan bulaşabilir diyordular, o yüzden burada konu açmak istedim.

CFG kodları var oyun içerisinde kullanılan ufak tefek bilmediklerimde var içinde.
Hocam anladığım kadarıyla yetkili oyuncunun Client'i üzerinden kodları kullanabiliyor. Ama burada yazana göre koruma eklenmiş bu kodu yazınca açılıyormuş.

Blocking​

A Counter-Strike update on February 21, 2013, provides protection for players - a cvar cl_filterstuffcmd. [1]

Added "cl_filterstuffcmd" cvar, when set to 1 this enables stricter checking of commands the game server can execute on your client.

Hocam anladığım kadarıyla yetkili oyuncunun Client'i üzerinden kodları kullanabiliyor. Ama burada yazana göre koruma eklenmiş bu kodu yazınca açılıyormuş.

blocking​

A Counter-Strike Update on february 21, 2013, provides protection for players - a cvar cl_filterstuffcmd. [1]

Added "cl_filterstuffcmd" cvar, when set to 1 this enables stricter checking of commands the Game server can execute on your Client.

Eğer sadece yetki sahibi dışında başkasıda açabiliyorsa o kodu yazıp açarsınız ama açmakmı istiyorsunuz, neyki açmak istediğiniz şey.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı