RoxyRekt Hectopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 411 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #21 fasalisso dedi: Eğer sadece yetki sahibi dışında başkasıda açabiliyorsa o kodu yazıp açarsınız ama açmakmı istiyorsunuz, neyki açmak istediğiniz şey. Genişletmek için tıkla... Hayır, bir şey açmak istemiyorum, şuanda bulaşabileceği ihtimalini kafamda düşürdüm, oynayacağım kısaca sorunum kalmadı.
fasalisso dedi: Eğer sadece yetki sahibi dışında başkasıda açabiliyorsa o kodu yazıp açarsınız ama açmakmı istiyorsunuz, neyki açmak istediğiniz şey. Genişletmek için tıkla... Hayır, bir şey açmak istemiyorum, şuanda bulaşabileceği ihtimalini kafamda düşürdüm, oynayacağım kısaca sorunum kalmadı.
A Aly35 Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 533 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #22 RoxyRekt dedi: Hocam normal olarak serverlara girsem dediğim şekilde virüs girebilir mi ayrıca virüs programı kullanmıyorum normal Windows Defender kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben +10 senedir 1.6 oynuyorum herhangi bir serverdan virüs bulaştığını görmedim.
RoxyRekt dedi: Hocam normal olarak serverlara girsem dediğim şekilde virüs girebilir mi ayrıca virüs programı kullanmıyorum normal Windows Defender kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben +10 senedir 1.6 oynuyorum herhangi bir serverdan virüs bulaştığını görmedim.