CS 1.6 sunucusuna diğer kişiler katılamıyor

RX 560 Tİ

Hectopat
Katılım
29 Kasım 2019
Mesajlar
724
CS 1.6'da server kurdum. Odaya kendim de girdim. Ama diğer oyuncular "failed to contact game server" veya "retrying connection to server" gibi hatalar alıyorlar. Serveri oyun dosyalarındaki hlds.exe ile kurdum. Ayarlamam gereken birşey mi unuttum? Biliyorsanız yardımlarınızı bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir Vds/Vps alıp serverı oraya kurmadığınız sürece oynadığınız oyundan zevk alamazsınız. İlla ki serverı açtığınız bilgisayardan oyuna girmek isteyeceksiniz, millet oynasın ben izleyeyim diye açmıyorsunuz sonuçta. İşte o zaman serverda lag/loss olacak ve oyunun tadı kaçacak. Bir çok konu var bunun gibi orta okul yıllarımda internet kafede çalıştığım dönemlerde bu şekilde bende bir bilgisayara kurmuştum :) Kimseye video vesaire izletmezdim. Belli saatlerde açardım serverı ama doluluk oranı iyiydi. 18-22 yaş arası oyun hosting sağlayıcılığı yaptım bu arada temellerini o zaman atmıştık. Yaş 27 oldu hala internet kafe de çalışıyorum :)
 
CS portu 27015'tir bunu modemden 3 ayrı port açma işlemi gerçekleştirerek yapıyordunuz. Yıllar önce liseye giderken uğraşmıştım ve açmıştım. Arkadaşım da bağlanmıştı ama şimdi rakamları unuttum çünkü ilgilenmeyeli baya zaman geçti.
 

Geri
Yukarı