CS 1.6 ve TS3 anılarınız

Jetpack hocam. Uçuyordunuz.

Goldenak, goldenm4a1, goldenautoshotgun, etheral silahları vardı lazer normal SW'lerde vardı hatta bir tane söyleyeyim isim kapandı SW last ottoman diye çok güzeldi ora benim dedğim itemler vardı sadece öyle saçma sapan jetpack roket bilmem ne hiçbiri yok sadece dediğim silahlar vardı.

Goldenak, goldenm4a1, goldenautoshotgun, etheral silahları vardı lazer normal SW'lerde vardı hatta bir tane söyleyeyim isim kapandı SW last ottoman diye çok güzeldi ora benim dedğim itemler vardı sadece öyle saçma sapan jetpack roket bilmem ne hiçbiri yok sadece dediğim silahlar vardı.
Golden silahları biliyorum ancak jetpack olmayan sunucu yoktu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

3:00

Jail sunucularında T-sustum'da üzerime tanımazdım. 13 yaşında incecik sesimle komut falan verirdim. Sunucu 15 kişi iken falan bir sorun olmazdı fakat 30 kişi olunca bi heyecanlanırdım. Ey gidi günler...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı