CS 1.6 Yüksek Ping Sorunu

adonradon

Kilopat
Daha fazla  
Millenicom internet sağlayıcısını kullanıyorum. Fakat OyunYöneticisi adlı firmanın serverlarında 90-100 olurken CSDuragi adlı firmada 20-50 arasında ki ping değerlerini alıyorum. Bu arada Steam üzerinden bağlanıyorum. Sizce bu neyden kaynaklanıyor olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunyöneticisi sanırım hala ddos denen naneden yiyor bazen herkesin pingi 60-70 oluyor. Süperonline'da ise aşırı dengesiz. 25 de oluyor 50 de, zehir oluyor oyun. Csdurağı 20-30 arası onda da choke denen bir değer var galiba o yükseliyor.

Ama patron diğer oynayan playerların değerleri düşükken sadece benim pingim yüksek oluyor bu benden kaynaklı ama sorunu çözemedim.

Ama patron diğer oynayan playerların değerleri düşükken sadece benim pingim yüksek oluyor bu benden kaynaklı ama sorunu çözemedim.
Destek ekibiyle iletişime geçip, o şekilde çözüm arayın. Hiç olmazsa modem ayarlarınızı falan sıfırlamayı denersiniz. Başka oyunlarda bir sorun var mı?

SXE kaldırıldıktan, bu hileleri engelleme sistemi server sahibinin işlem yaptığı panele taşındıktan sonra çıktı bu olay. CFG dosyası ile sıkıntılı kişilikler serverin pingini artırıyor eğer adminle münakaşa yaşarsa. Dediğim gibi bu olay sonradan çıktı tam hatırlamıyorum bundan 4 sene önceydi sanırım benimde kendi açtığım serverim vardı bu olaydan sonra bırakmıştım bu işleri. CS oynamaz oldum topluluktan koptum. Eğer CFG kaynaklı bir sorun değilse 3 nedeni vardır bunun.

1.Neden : İnternetiniz iyi bilmeden arkada bir şeyler iniyor veya başka bir cihaz bağlı o kullanıyor.
2.Neden : İnternetiniz bölgesel sorunlardan dolayı hızı düşmüş olabilir, kontrol edin.
3.Neden : Donanımsal veya yazılımsal olarak tam verimli kullanamıyorsunuz.

3.Neden de kendi arasında 10'larca kısma ayrılabilir kablo sorunu olabilir, modem arayüz ayarı sıkıntısı olabilir yani hepsini kontrol etmek gerekiyor. Kablolu bağlantı ile hiçbir cihaz bağlı değilken oynamayı deneyin.

Bende 1.6 oynuyordum zannedersem csduraginda pingfaker diye bir plugin var o yüzden taba basınca ping 20-40 arası görüküyo consolu açıp ping yaz bide öyle bak ordada 70 fln olabilir
consola rate 9999999999999 yazarsan az da olsa pingin düşebilir.

Öyle bir rate ayarı olduğunu sanmıyorum, sonraki girişte tekrar 25000 olacaktır muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…