CS 1.6 yüksek ping

dark2323

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar CS1.6 da ping çok yüksek ne yapmam gerekiyor? 100 falan oluyor ama internetim çok hızlı. Bir sürü ayar yaptım internete Config indirdim ama yine de aynı ping düşmüyor. VPN kullanıyorum ama internet serverlerinde yasak kullanırsam serverde banlıyorlar otomatik olarak. Eskiden olmuyordu birdenbire oldu. Modemi reset attım, kabloları çıkarıp tekrar taktım yine de aynı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimal sorun Config de yanlış hatırlamıyorsam Config ile oyunun ne kadar dosya yükleme veya indirme hızına sahip olabileceğini ayaralayabiliyordunuz

VPN kullandığında internetin top gibi oradan oraya sekiyor. Bu yüzden bağlantı hızı bayağı bir yavaşlıyor. Tek çözüm yolunuz VPN kapatmak.

Config ile ping kaç olacak ki 20 falan mı? Düşürmek için uptaderate ayarını dibe vurdurman lazım o da oynanışı bir şekilde bozar zaten.
İdeal rate ayarları:
cmdrate 105(fps nin 5 fazlası öneriliyor)
uptaderate 100
ex interp 0.01(0.1 de olur hangisi işine gelirse) Steam ile sıfır yaparsan kendisi otomatik ayarlar.
rate 20000(25000 palavrasını bırakın artık)
Steam'dan oyna. Bu ayarların bozulmaması için configi salt okunur yap ve bence oyunbilmemnesi sunucularına girme.

VPN kullandığında internetin top gibi oradan oraya sekiyor. Bu yüzden bağlantı hızı bayağı bir yavaşlıyor. Tek çözüm yolunuz VPN kapatmak.
vpn yi kapaım yinede sorun aynı
Config ile ping kaç olacak ki 20 falan mı? Düşürmek için uptaderate ayarını dibe vurdurman lazım o da oynanışı bir şekilde bozar zaten.
İdeal rate ayarları:
cmdrate 105(fps nin 5 fazlası öneriliyor)
uptaderate 100
ex interp 0.01(0.1 de olur hangisi işine gelirse) Steam ile sıfır yaparsan kendisi otomatik ayarlar.
rate 20000(25000 palavrasını bırakın artık)
Steam'dan oyna. Bu ayarların bozulmaması için configi salt okunur yap ve bence oyunbilmemnesi sunucularına girme.
denedim omadı herşeyi denedim
Sunucularda sorun olabilir.
girdigim sunucuda herkez 100 ping alıyor ama eksiden bende 100 ping alıyordum ama birden bire bişey oldu 200 pinge çıkıyor intarnete çok hızlı oldugu halde
Buradan hesaplama yapıp ona göre.
Konsola Rate (x) değerini değiştirebilir misiniz?
bunu bir deneyim

VPN'i kapaım, yine de sorun aynı.

Denedim, olmadı. Her şeyi denedim.

Girdigim sunucuda herkes 100 ping alıyor ama eksiden ben de 100 ping alıyordum ama birdenbire bir şey oldu, 200 pinge çıkıyor internet çok hızlı oldugu halde.

Bunu bir deneyeyim.

Ben sana deneyince olur demedim ki. Onlar ideal ayarlar, ayarlayınca ping düşmez. Başka bir sıkıntı vardır.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00