CS 1.6'da küfür eden birisine dava acilir mi?

Egeahn

Decapat
Daha fazla  
CS 1.6'da küfür eden birisine dava acilir mi? Çocuk hile var diye chatte ana baci sövmeye başladi ben de rahatsiz oldum susar misin dedim. Bana da sövmeye başladi dava acilabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bulabilirsen davayı aç.

Hayır açamazsın çocuk mesela mehmet senin anani avradini dedi ama kime dedi nasıl kanıtlarsın çocuk diyebilir benim yanımda mehmet vardı ona dedim bir de her küfür edenle uğraşır isen işin var

Diğer arkadaşların dediği gibi uğraşılmaz bir de bir arkadaşın dediği de doğru. Çocuk ismini soyismini tam olarak belirtmediyse sana ettiğine yönelik dava açamazsın, açtığında avukat masrafıyla uğraşırsın. Ayrıca uğraşmaya değmez. Birini sinir etmeyi ve tam anlamıyla aşağılamayı öğrenin derim.

Davayı açarsınız, eğer oyun sağlayıcısı gayriresmi değilse, yani vergi levhası vs varsa ve giriş loglarını tutuyorsa devlet oyun sağlayıcısından bunu talep edecek. Sağlayıcı bunu sunduktan sonra kişinin IP adresi internet operatörüne gönderilecek ve bu IP adresi bu saat, bu dakikada kim tarafından kullanıldı diyecek. Operatörden cevap gelecek ve kişi bulunacak, ifadeye çağrılacak. İfade ardından mahkeme başlar. Sadece şu saydığım adamı bulma süreci 6 ay falan sürecek, dosya önemsiz olduğu için mahkeme de çok geç bakacak.

Ki şu var, Türkiye'deki 1.6 oyun sağlayıcılarının çoğu gayriresmi, yani adamı bulamazsınız bile. Boşa kürek çekmeyin, sizde sövün hatta.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı