Arkadaşlar normalde Steam kullanıcısıyım. Steam'da değerli oyunlarım var pahalı
CS GO hiçbir zaman oynamayacağım çünkü ben CS 1.6'cıyım.
Lakin Steam kullanmadan tek oynadığım oyun da CS 1.6. Şöyle diyim CS 1.6'yı Steam'dan oynayacak kadar zengin değilim
Bunun nedeni olarak bu oyunda çok iyi oynuyorum ve krallardan biriyim. Kim olduğunu bilmediğim adamlar benden TW, WG istiyor ve vermeyince de banlıyorlar. Eğer Steam'da kullansaydım bu oyunu boşu boşuna Steam'da vac banlı olacaktım acemiler yüzünden, dediğim gibi krallardanım bu oyunda çok iyiyim.
Kimseye TW, WG vermem ve kimse benden hesap soramaz bu oyunda. Oyunda mesaj yazdığım bile nadir, oyunuma bakarım sadece.
CFG kullanıyorum ama hile kullanmıyorum. Alias vs falan bilmem ve kullanmam da.,
40 yılın başında bugün aim uyarısı aldım
Olay bugün gerçekleşti
Aim uyarısı aldım 2 tane. Bu çok nadir karşılaştığım bir şey aim uyarısı ve anında banladılar. Zaten TW ve WG isteselerdi vermezdim, ben bu oyunda kimseye hesap vermem, kimse benim bilgisayarıma giremez. Bu yüzden banladılar ama önemsemedim çünkü nasılsa modem resetler girerim diye düşündüm
Steam olmamasına rağmen(Netten indirdim), modem reslememe rağmen adamların sw'sine giremiyorum. Bunlar nasıl bir ban attı da böyle giremiyorum?
Aslında çok önemsediğim bir server degil, başka yerlerde takılıyorum. Sadece giremediğime gıcık kaptım. Steam bile değil yani oyun
CS 1.6'yı Steam'dan oynamayarak doğru bir karar verdiğimi tekrar anladım
Not : Sadece 1 servera giremiyorum. Diğerlerinde modem resleyince ban kalkıyor.