CS 1.6'da modem resetlenerek girilmiyor

turgut34ist

Yoctopat
Arkadaşlar normalde Steam kullanıcısıyım. Steam'da değerli oyunlarım var pahalı

CS GO hiçbir zaman oynamayacağım çünkü ben CS 1.6'cıyım.
Lakin Steam kullanmadan tek oynadığım oyun da CS 1.6. Şöyle diyim CS 1.6'yı Steam'dan oynayacak kadar zengin değilim :)
Bunun nedeni olarak bu oyunda çok iyi oynuyorum ve krallardan biriyim. Kim olduğunu bilmediğim adamlar benden TW, WG istiyor ve vermeyince de banlıyorlar. Eğer Steam'da kullansaydım bu oyunu boşu boşuna Steam'da vac banlı olacaktım acemiler yüzünden, dediğim gibi krallardanım bu oyunda çok iyiyim.
Kimseye TW, WG vermem ve kimse benden hesap soramaz bu oyunda. Oyunda mesaj yazdığım bile nadir, oyunuma bakarım sadece.

CFG kullanıyorum ama hile kullanmıyorum. Alias vs falan bilmem ve kullanmam da.,
40 yılın başında bugün aim uyarısı aldım
Olay bugün gerçekleşti

Aim uyarısı aldım 2 tane. Bu çok nadir karşılaştığım bir şey aim uyarısı ve anında banladılar. Zaten TW ve WG isteselerdi vermezdim, ben bu oyunda kimseye hesap vermem, kimse benim bilgisayarıma giremez. Bu yüzden banladılar ama önemsemedim çünkü nasılsa modem resetler girerim diye düşündüm

Steam olmamasına rağmen(Netten indirdim), modem reslememe rağmen adamların sw'sine giremiyorum. Bunlar nasıl bir ban attı da böyle giremiyorum?
Aslında çok önemsediğim bir server degil, başka yerlerde takılıyorum. Sadece giremediğime gıcık kaptım. Steam bile değil yani oyun

CS 1.6'yı Steam'dan oynamayarak doğru bir karar verdiğimi tekrar anladım :)

Not : Sadece 1 servera giremiyorum. Diğerlerinde modem resleyince ban kalkıyor.

Ne yapmam lazım bu durumda? Modem reslemek bile işlemiyor
Sözde Steam kullanmıyoruz ama bu nasıl bir ban?
Acaba 1-2 ay geçince otomatik açılır mı?

Bu acemiler yüzünden CS 1.6 asla Steam'dan satın almıcam ve Vac banlı olmucam bunlar yüzünden

SteamID ban yerseniz o servera aynı steam hesabından girmeniz mümkün değil. Ayrıca server yetkilisinin sizden tw isteme hakkı var. Vermezseniz ban atma hakkı doğuyor. Ayrıca Vac banı server yetkilisi atamaz. Vac ban öyle bir şey değil.

Son düzenleme:
Ama ilk defa böyle birşey oluyor
Oyunda çok iyi olduğum için çok ban yedim, ilk defa bir banı kaldıramıyorum. Diğer banlar boş beleş banlar mıydı yani?

TW vermek mantıklı bir şey değil. Tanımadığım bir adam benim pc'ye gircek öyle mi ? :)
Asla ama asla vermem

İlk defa bir banı kaldıramadığım için sinir oldum. Olay swye girmek mesela değil
Sw çok çünkü

Bu yüzden tek Steam olmayan oyunum budur.

Tw vermek sizin açınızdan mantıklı olmayabilir ama server yetkilisinin tw istemeye hakkı var. Hile olmasanız bile tw vermediğiniz için ban atma yetkisi oluyor. Bu tamamen serverın kurallarına göre oluşan bir şey.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı