CS 1.6'da Oyuncu IP Öğrenme

fireofsun

Hectopat
Daha fazla  
Sorum başlıktaki gibi. Bahsi geçen oyunda bir server'da yöneticiyim ve server içerisinde fazla küfürbazlar var. Çoğu da küfür edip hemen kaçanlardan oluyor ve ardından yine giriyorlar server'a ben olmadığım zaman veya nick değiştirerek, bu da sinirimi bozuyor. Bu gibi tiplerin IP'sini nasıl öğrenebilirim? Konsola "amx_ip" ya da "amx_id" yazıyorum sonuç yok. Herhangi bir şey mi gerek bunu kullanabilir hale getirmem için? Bilen birisi var mı?

Acemilik kusura bakmayın eski konuyu da hortlatıyorum ama bu kodlar nereye yazılıyor? Oynadığım haritada hile yapıldığı bariz yani adam ölmüyor bir türlü ve hep de o kazanıyor. Bunu mutlaka hile yapıyordur kodlar vs bir sürü var ama nereye nasıl yazılacak? Yoksa illa para yükleyip seviye mi atlamak zorundayız?

Acemilik kusura bakmayın eski konuyu da hortlatıyorum ama bu kodlar nereye yazılıyor? Oynadığım haritada hile yapıldığı bariz yani adam ölmüyor bir türlü ve hep de o kazanıyor. Bunu mutlaka hile yapıyordur kodlar vs bir sürü var ama nereye nasıl yazılacak? Yoksa illa para yükleyip seviye mi atlamak zorundayız?

Seviye dediğin kısmı anlamadım fakat eğer adminsen banlamak için önce konsola status yazıp oyuncunun SteamID'sini veya normal IP'sini alıyorsun. Ardından konsola amx_addban "IP" yazıp banlıyorsun. Eğer kaçmışsa amx_last koduyla kaçan oyuncunun IP'sini alabilirsin ve onu banlamak içinde amx_lastban yazıp IP'yi yapıştırırsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı