Epic Games oyun yüklerken IS-IN-FC03 hatası meydana geliyor

GutserkeR

Decapat
Daha fazla  
PC'yi birkaç gün önce formatladım, formattan önce bir sıkıntı yoktu. Epic Games üzerinden oyun yüklemeye çalışırken görseldeki hatayı veriyor. Steam'de herhangi bir sorun yok, oradan yükleyebiliyorum. Yönetici olarak çalıştırma, farklı dizine kurma falan denedim düzelmedi, yardımcı olabilecek var mı?

Ekran görüntüsü 2025-11-09 023814.png

Hocalarım Reddit'te birisi bu şekilde çözdüğünü yazmış denenir mi acaba? Bunu yaptıktan sonra başka oyun yüklerken hiçbir sorun yaşamadığınıda eklemiş.

Eki Görüntüle 2604883

Çoktan okumuştum bunu denedim fakat kalıcı çözüm değil çöküyor oyun sonra devam ediyor hata. Hatta oyun dosyaları sadece egstore a iniyor game dosyaları gelmiyor 30GB boyunca sadece egstore.

Hocalarım Reddit'te birisi bu şekilde çözdüğünü yazmış denenir mi acaba? Bunu yaptıktan sonra başka oyun yüklerken hiçbir sorun yaşamadığınıda eklemiş.

Eki Görüntüle 2604883

Ben sorunu çözemedim yani format atacağız MSI Center sağ olsun bilgisayarın içinden geçti.

Arkadaşlar çözümü buldugumu dusunuyorum sorun cıktıktan sonra sadece sürekli yeniden deneye tıklayın sag taraftakı MB'nin 0'dan baslamasının bır onemı yok sadece bar fullenene kadar sürekli tıklayın gelmeyen oyun dosyaları en sonunda geliyor ve oyunu oynaya biliyorsunuz eğer oyunu cidden oynamak isteyen varsa ben sorunun fixlenmesini bekliyemem fixlenmiyorda zaten diyen biraz oğraştırır ama oluyor.

Fakat Fortnite gibi bir oyun için bunu yapmak neredeyse imkansız sürekli güncelleme alıyor ve 100GB fakat 1 2 GB'lik ya da 25 30 GB'lik oyunlarda yapabilirsiniz.

Arkadaşlar çözümü buldugumu dusunuyorum sorun cıktıktan sonra sadece sürekli yeniden deneye tıklayın sag taraftakı MB'nin 0'dan baslamasının bır onemı yok sadece bar fullenene kadar sürekli tıklayın gelmeyen oyun dosyaları en sonunda geliyor ve oyunu oynaya biliyorsunuz eğer oyunu cidden oynamak isteyen varsa ben sorunun fixlenmesini bekliyemem fixlenmiyorda zaten diyen biraz oğraştırır ama oluyor.

Fakat Fortnite gibi bir oyun için bunu yapmak neredeyse imkansız sürekli güncelleme alıyor ve 100GB fakat 1 2 GB'lik ya da 25 30 GB'lik oyunlarda yapabilirsiniz.

Ben bugün format vs attırdım her şeyi baştan kurdum ama Epic'i kurmaktan vazgeçtim illaki bir fix yama gelir. Zaten hesabımı arkadaşıma çok yüksek fiyata sattım o paraya da artık 5070 Ti almak kaldı şimdiden herkese geçmiş olsun umarım en yakın zamanda fix yer.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı