CS 1.6'daki oyuncular CS:GO'dan daha iyidir

CS 1.6'daki oyuncular CS:GO'daki oyunculardan daha iyidir

• Katılıyorum

Oy: 26 50,0%
  • Katılmıyorum

Oy: 26 50,0%

• Oy verenlerin toplamı
    52
2 vaziyete ayrılır.

Canım çekti eğlencesine 2 el atıp çıkayım diyorsan > CS1.6
Şimdi bir başlayacağım yarın kalkarım diyorsan > CS:GO

Oynanış mekanikleri ve optimizasyonu farklı 2 oyun. Oyun modları kısmına gelirsek henüz CS:GO'da CS1.6'nın ki kadar teferruat yok o yüzden oynayanlar bilir ki CS1.6 modları kalitesiz gibi gözükse de daha eğlencelidir misal vermek gerekirse bb_ ve lazer kurmalı zm_ modları.

Hatta son zamanalrda CS:GO modu da geldi silahlar ve harita aynı, mekanikler CS1.6 o da çok zevkli.

Katı halde bakacak olursak uzun oyunculukta CS:GO daha iyidir 1.6'yı öven Half-Life fanboydur.

İyi de tepme ve mekanik konusunda ikisi çok ayrı oyunlar... mesela cs 1.6 bunny ve strafe(alt tuşu ile yapılan strafe) vardır. Biliyorum CSGO var ama aynı işlemiyor o mekanikler...

Her duvar mermi geçiriyor daha kapıya varmadan ölüyorsunuz, zıplayınca acayip bir şekilde yavaşlama oluyor, mermi yediğiniz anda da yavaşlıyorsunuz. Public adminlerinin çoğu 13 yaşında eğer admini vurursanız banınız hayırlı olsun. Eğer hala bu oyuna iyi diyorsanız demeyin. GO hile dışında pek bir sıkıntısı yok o da güven faktörüyle alakalı. Free hesapta oynarsanız tabii ki hile gelir. O hile yok dediğiniz 1.6'da bile Multi-Hack var. Hatta internete bakarsanız bulursunuz HvH Serverleri bile var. Kimse kimseyi kandırmasın CS serisinin en iyi oyunu GO'dur. Gerek fizikleri gerek grafikleri.

Oylama berabere kaldı 😂
Ekran Alıntısı.PNG

CS 1.6 eski oyundur ve ondan dolayı hile korumaya güvenemeyiz ama unutmayın eski olduğunu çünkü eski olduğundan kendi anti cheatlarını bile yazabiliyorlar Valve'nin VAC'ını kullanmayıp. Hatta CS 1.6'da VAC'ın açılımı Valve allows cheat oldu artık Valve anti cheattan. Bence server yapacaksanız VAC yerine kendi veya internetteki anti cheatı kullanın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı