CS 1.8 bunny çalışmıyor

VNeXuS12

Decapat
Yer
Uzay Boşluğu
Daha fazla  
Herkese merhaba. Başlıktan da anlayacağınız gibi CS 1.8 oynamak istedim ama Bunny'i bir türlü çalıştıramadım. İnternetten bunny kodunu aldım, not defterine yazıp CFG uzantısını ekleyip cstrike klasörüne yerleştirdim. Ama oyuna girip konsoldan "exec bunny.cfg" yazınca "unknown command: A" hatası alıyorum. Ne yapabilirim?

CS 1.8 diye bir oyun yok. Büyük ihtimal CS 1.6'nın bir modunu oynuyorsun. Gördüğüm kadarıyla .cfg de bir sorun var "unknown command = bilinmeyen komut" demektir. Farklı bir .cfg kullanmayı deneyebilirsin, unutma ki 1.6'ya olan bunny .cfg'si de olur çünkü 1.8 genellikle 1.6'ya uygulanan modlar sonucu oluşuyor.

CS 1.8 diye bir oyun yok. Büyük ihtimal CS 1.6'nın bir modunu oynuyorsun. Gördüğüm kadarıyla .cfg de bir sorun var "unknown command = bilinmeyen komut" demektir. Farklı bir .cfg kullanmayı deneyebilirsin, unutma ki 1.6'ya olan bunny .cfg'si de olur çünkü 1.8 genellikle 1.6'ya uygulanan modlar sonucu oluşuyor.
Farklı cfg derken başka kodlar gibi mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı