CS 16 vs 16 oynarken nasıl oynuyorsunuz?

Hakan96

Yoctopat
CS 1.6'da 16VS16 oynuyorum hep. T de olsam, ct de olsam hemen bodoslama dalıyorum. Elimde AWP varken bile dalarım.

Şimdi CS:GO başlayacağım. Özellikle rekabetçi oynarken nasıl yapacağım bilmiyorum. Direkt bodoslama dalasım geliyor :D

CS 1.6'da 16VS16 oynuyorum hep. T de olsam, ct de olsam hemen bodoslama dalıyorum. Elimde AWP varken bile dalarım.

Şimdi CS:GO başlayacağım. Özellikle rekabetçi oynarken nasıl yapacağım bilmiyorum. Direkt bodoslama dalasım geliyor :D
Satın alıp mı oynayacaksınız yoksa ücretsiz versiyonunu mu kullanacaksınız ? Eğer bodoslama dalıyorsanız oyun arkadaşı olabiliriz :)

Utility kullanımı öğrenebilirsin ve sprayini geliştir yavas ve sabırlı oynamalısın lakin rekabetçide herkes koşuyor.

Hocam benim 2bin saate yakın CS:GO oynamışlığım var. Bodoslama girersen Silver'dan çıkamazsın haberin olsun :D. İleride dur vur kalk pus mantığına bir süre sonra zaten alışıyorsun istemsiz.

Neymiş bu ben yeni duydum Steam'de bir uygulama mı yoksa CS:GO atolyesinde mi var böyle bir ürün detaylarıyla anlatırsan belki spreyimi geliştirebilirim.

ve FACEİT girebilirsin 128 tick sunucular sunuyor

Rekabetçide bodoslama dalmak her zaman işe yaramaz. 1 2 dalarsın, sonra adamlar bakıyor ki sen sürekli dalıyosun, pusar bir yere seni beklerler. Kafadan 1 oyuncu düşürüyoruz gözüyle bakarlar. Zaten bir süre sonra sen de bırakırsın bodoslama dalmayı. :) 1.6 ile kıyaslamayın CS:GO'nun rekabetçisini. Adamlar rank ve keyif için giriyor. Önemli olan takım oyunu. Takım oyununu bozanı atarlar. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00