TTfT
Decapat
Daha fazla
İnternet kötüdür başka bir açıklaması yok galiba.Counter-Strike 2 çok yüksek ping alıyorum. Ping almadığım durumda ms alıyorum ne yapmalıyım? Sırf ms fazla diye FPS düşüyor. Oyun oynattımıyor. Normalde 60 FPS aldığımı gördüm.
Counter-Strike 2 çok yüksek ping alıyorum. Ping almadığım durumda ms alıyorum ne yapmalıyım? Sırf ms fazla diye FPS düşüyor. Oyun oynattımıyor. Normalde 60 FPS aldığımı gördüm.
Counter-Strike 2 çok yüksek ping alıyorum. Ping almadığım durumda ms alıyorum ne yapmalıyım? Sırf ms fazla diye FPS düşüyor. Oyun oynattımıyor. Normalde 60 FPS aldığımı gördüm.
Hayır Ping ve MS normalken 50 -60 ı görüyor en kötü 30 ama ping ve ms varken bu sayılara hatta 4e bile düşüyor.11 FPS'mi alıyorsun birandamı düşüyor FPS.
Yani hocam Laptop kullanıyorum. 16mbit (kötü biraz) ama gece oynadığımda kötü olmuyor.İnternet kötüdür başka bir açıklaması yok galiba.
Bilmiyorum hocam.İnternetinde bir problem olabilir mi?
İnternette sıkıntı var galiba hocam. Modemi bi kapat aç yapın. Hız artar biraz. Olmadı reset atın.Hayır Ping ve MS normalken 50 -60 ı görüyor en kötü 30 ama ping ve ms varken bu sayılara hatta 4e bile düşüyor.
Yani hocam Laptop kullanıyorum. 16mbit (kötü biraz) ama gece oynadığımda kötü olmuyor.
Bilmiyorum hocam.
Hayır Ping ve MS normalken 50 -60'ı görüyor en kötü 30 ama ping ve ms varken bu sayılara hatta 4E bile düşüyor.
Yani hocam Laptop kullanıyorum. 16Mbit (kötü biraz) ama gece oynadığımda kötü olmuyor.
Bilmiyorum hocam.
PC'den alakalı değil galiba hocam. Çünkü durum böyleyken de başka oyunda kasmalar oluyor.Ani FPS düşüşlerinde ms öyle görünüyor bende anlamadım güçlü PC'den deniyorum herhangi bir drop veya lag olmadan oynatıyor kötü bir PC'den denediğimde ise drop ve lag çok oluyor sanırım PC'den alakalı.
Tabii ki. Şuan Cs açık değil Dowland 13.53 upload 0.60Speedtest yapıp internetini kontrol eder misin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.