CS 2 1314 ping neden olur?

TTfT

Decapat
Daha fazla  
Counter-Strike 2 çok yüksek ping alıyorum. Ping almadığım durumda ms alıyorum ne yapmalıyım? Sırf ms fazla diye FPS düşüyor. Oyun oynattımıyor. Normalde 60 FPS aldığımı gördüm.

Dosya Ekleri

• 20240723171718_2.jpg
    20240723171718_2.jpg
    437,4 KB · Görüntüleme: 54
Counter-Strike 2 çok yüksek ping alıyorum. Ping almadığım durumda ms alıyorum ne yapmalıyım? Sırf ms fazla diye FPS düşüyor. Oyun oynattımıyor. Normalde 60 FPS aldığımı gördüm.

İnternetinde bir problem olabilir mi?

11 FPS'mi alıyorsun birandamı düşüyor FPS.
Hayır Ping ve MS normalken 50 -60 ı görüyor en kötü 30 ama ping ve ms varken bu sayılara hatta 4e bile düşüyor.
İnternet kötüdür başka bir açıklaması yok galiba.
Yani hocam Laptop kullanıyorum. 16mbit (kötü biraz) ama gece oynadığımda kötü olmuyor.
İnternetinde bir problem olabilir mi?
Bilmiyorum hocam.

Hayır Ping ve MS normalken 50 -60 ı görüyor en kötü 30 ama ping ve ms varken bu sayılara hatta 4e bile düşüyor.

Yani hocam Laptop kullanıyorum. 16mbit (kötü biraz) ama gece oynadığımda kötü olmuyor.

Bilmiyorum hocam.
İnternette sıkıntı var galiba hocam. Modemi bi kapat aç yapın. Hız artar biraz. Olmadı reset atın.

Ani FPS düşüşlerinde ms öyle görünüyor bende anlamadım güçlü PC'den deniyorum herhangi bir drop veya lag olmadan oynatıyor kötü bir PC'den denediğimde ise drop ve lag çok oluyor sanırım PC'den alakalı.

Hayır Ping ve MS normalken 50 -60'ı görüyor en kötü 30 ama ping ve ms varken bu sayılara hatta 4E bile düşüyor.

Yani hocam Laptop kullanıyorum. 16Mbit (kötü biraz) ama gece oynadığımda kötü olmuyor.

Bilmiyorum hocam.

Speedtest yapıp internetini kontrol eder misin?

Ani FPS düşüşlerinde ms öyle görünüyor bende anlamadım güçlü PC'den deniyorum herhangi bir drop veya lag olmadan oynatıyor kötü bir PC'den denediğimde ise drop ve lag çok oluyor sanırım PC'den alakalı.
PC'den alakalı değil galiba hocam. Çünkü durum böyleyken de başka oyunda kasmalar oluyor.

Speedtest yapıp internetini kontrol eder misin?
Tabii ki. Şuan Cs açık değil Dowland 13.53 upload 0.60
Cs açık (maçta değilim) Dowland 13.88 upload 0.62
Cs açık (maçtayım) Dowland 12.94 0.64 (maçı oynarken ms 400dü )

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı