CS 2 aimin kötüleşmesi neden olur?

Merhaba, son 1 2 gündür nedendir bilmiyorum CS aimim kayboldu resmen ne önümdeki adamı vurabiliyorum ne spray atabiliyorum. 2 saat DM oynadım yok toparlayamıyorum aimimi 😀 ne yapacağım ben bu böyle mi kalacak nasıl toparlıycam geri? Moralimi bozmaya başladı bu konu yardımcı olur musunuz bana?
Kendini kasmaktan oluyor 4-5 gün ara ver, imkanın varsa hikayeli oyun falan gir, geri döndüğünde ısınmadan oyun girsen bile, eskisinden daha iyi oynuyorsun. Kas hafızası mükemmel çalışıyor, çünkü aimi düşünmeddn ezber oynuyorsun ve çok daha tutarlı oluyorsun, arada bende 1 hafta bırakıyorum oyunu sonra giriyorum hem daha iyi oynuyorum hemde oynama isteğim oluyor.

Sürekli vuramadığını düşündükçe bu şekilde aimin kötüleşiyor. Akışına bırak ki vuramadığın adamlar sana aiminin kötü olduğunu düşündürmesin.

Merhaba, son 1 2 gündür nedendir bilmiyorum CS aimim kayboldu resmen ne önümdeki adamı vurabiliyorum ne spray atabiliyorum. 2 saat DM oynadım yok toparlayamıyorum aimimi 😀 ne yapacağım ben bu böyle mi kalacak nasıl toparlıycam geri? Moralimi bozmaya başladı bu konu yardımcı olur musunuz bana?

Biraz botlarla oyna. Ben hep öyle yaparım. Botlarla ölüm maçı anubis oynarsan kolaylıkla terine gelir

2 saat DM atma. Yorulursun.

İki üç haftada bir bi iki gün ara verdiğimde aimimin daha da iyileşmeye başladığını hissediyorum. Aynı spor yapar gibi el göz kordinasyonunu da belli sürede bir dinlendirmek gerektiği düşüncesindeyim.

Oyunu oynamak için oynadığın için öyle oluyor, gerçekten keyif alarak oynayacağın zamanlar için kafanı dinlendir her türlü düzelir.

Tekrardan merhaba, tavsiyeler üzerine 2 gün CS'den uzaklaşmamın ardından geri döndüğümde aimimi tekrardan sağlam bir şekilde kullanabildiğimi fark ettim teşekkürler herkese. Sizin de aim kaybetme, oyuna odaklanamama tarzı problemleriniz olduğunda oyundan birkaç gün uzaklaşıp Minecraft olur RDR2 olup bu tarz sessiz sakin kafa yormayacak oyunlara yönelin geri döndüğünüzde bomba gibi olacağınızın garantisini veriyorum kısaca denendi onaylandı😄

Konuyu görünce aklıma şu video geldi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı