Çözüldü CS 2 4:3 Black bar nasıl düzelir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

devoker

Hectopat
Daha fazla  
AMD ekran kartını kullanıyorum. Counter-Strike 2'nin ayarlarına girip ölçekleme modunu tam panel yaptığımda eski haline geri dönüyor. Hiçbir şey değişmiyor. Çözümü var mıdır acaba?

Tamamdır gerek kalmadı kendi kendime düzelttim eğer aynı sorunu çözemeyen varsa anlatabilirim.

Son düzenleme:
Çözüm
Hocam oyun ekleme yerine girip Steam'in kurulu olduğu yeri bulun. Oradan \steamapps\common sonrasında CS:GO'nun kurulu olduğu yere girin. Sonrasında şu yolu izleyin: \game\bin\win64\ sonrasında cs2.exe'yi seçin. Sonrasında eklediğiniz "cs2" oyununa girip ölçekleme modunu tam panel yapın.
Hocam oyun ekleme yerine girip Steam'in kurulu olduğu yeri bulun. Oradan \steamapps\common sonrasında CS:GO'nun kurulu olduğu yere girin. Sonrasında şu yolu izleyin: \game\bin\win64\ sonrasında cs2.exe'yi seçin. Sonrasında eklediğiniz "cs2" oyununa girip ölçekleme modunu tam panel yapın.

Çözüm
hiçbir işe yaramadı başka çözüm önerisi var mi? Ya da daha açıklayıcı anlatır mısın

Technopat Haberler

Geri
Yukarı