CS:GO 4:3 Black Bar Sorunu

Selamlar.

Intel Denetim Masası'nı açtıktan sonra "Ekran" sekmesinden fotoğrafta görünen ayarları uygularsanız black bar kalkacaktır.

392242

Eğer Intel ekran kartınız mevcut değilse ve AMD ekran kartı kullanıyorsanız fotoğraftaki ayarları yaparsanız black bar kalkacaktır.

392243

392245

NVIDIA ekran kartı kullanıyorsanız fotoğraftaki ayarları uyguladığınızda black bar kalkacaktır.

392246

392247

392248

:) Tam ekranda bu sorun mevcut ekran kartım Intel

Sadece Intel kartın mevcutsa ve fotoğraftaki ayarlar ile sorununu çözemediysen şöyle yapabilirsin:

-Masaüstü çözünürlüğünü CS:GO'da oynamak istediğin çözünürlüğe getir ve ardından oyundan çözünürlüğü masaüstü çözünürlüğünü getirdiğin ayara getir.

Örneğin; oyunu 1024x768 oynamak istiyorsan masaüstü çözünürlüğünü ve CS:GO çözünürlüğünü 1024x768'e ayarla.

Çözünürlük ayarını Intel UHD Grafikleri Denetim Paneli'nden yap.

392253

Şu video sana yardımcı olacaktır.

Sadece Intel kartın mevcutsa ve fotoğraftaki ayarlar ile sorununu çözemediysen şöyle yapabilirsin:

-Masaüstü çözünürlüğünü CS:GO'da oynamak istediğin çözünürlüğe getir ve ardından oyundan çözünürlüğü masaüstü çözünürlüğünü getirdiğin ayara getir.

Örneğin; oyunu 1024x768 oynamak istiyorsan masaüstü çözünürlüğünü ve CS:GO çözünürlüğünü 1024x768'e ayarla.

Çözünürlük ayarını Intel UHD grafikleri denetim Paneli'nden yap.

Şu video sana yardımcı olacaktır.

Evet yardımcı oldu ama videoda çözünürlüğü düşürüp düzeldiğinde eski haline getirebilirsiniz. Eski haline getirdiğimde ise tekrardan siyah bar orada kalıyor.
Yani henüz çözüm bulabilmiş değilim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı