Çözüldü CS 2 açılmıyor ve siyah ekranda kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

3dizS

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Kendi hesabımda CS 2 açılırken oyuna giriş ekranı kesik kesik olup donuyor ama aynı bilgisayardan farklı hesaptan girince açılıyor. Oyunu defalarca silip yükledim ve dosyaları doğruladım hala düzelmedi.

WhatsApp Görsel 2025-07-29 saat 18.16.36_9e483861.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba. Kendi hesabımda CS 2 açılırken oyuna giriş ekranı kesik kesik olup donuyor ama aynı bilgisayardan farklı hesaptan girince açılıyor. Oyunu defalarca silip yükledim ve dosyaları doğruladım hala düzelmedi.

Eki Görüntüle 2545161

Steam>userdata>730 klasörünü silin. (yedek almayı unutmayın) sonra oyun dosyalarını doğrulayıp oyuna girmeyi deneyin. Ayrıca oyunun başlatma seçeneklerine herhangi bir şey yazılıysa kaldırın.

Eki Görüntüle 2545161

Steam>userdata>730 klasörünü silin. (yedek almayı unutmayın) sonra oyun dosyalarını doğrulayıp oyuna girmeyi deneyin. Ayrıca oyunun başlatma seçeneklerine herhangi bir şey yazılıysa kaldırın.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı