Nasıl 128 tick daha iyi olabiliyor ki?Başlı başına bir saçmalık. Mevcut sistem üzerine 128 tick eklenecekti sadece. Valve bu sistem daha iyi diyor diye siz de iyi sanıyorsunuz. Belli ki tickrate olayını tam anlamamışsınız.
Nasıl 128 tick daha iyi olabiliyor ki?Başlı başına bir saçmalık. Mevcut sistem üzerine 128 tick eklenecekti sadece. Valve bu sistem daha iyi diyor diye siz de iyi sanıyorsunuz. Belli ki tickrate olayını tam anlamamışsınız.
128tick zaten oturmuş bir mevzuydu. Şuanki sistemin hiç bir artı yönü yok.Nasıl 128 tick daha iyi olabiliyor ki?
Mermilerin falan sıktıktan daha sonra gitmesi hatası dışında sorun görmedim.Mevcut sistemde pingin yüksekse tickrate düşük, pingin azda tickrate yüksek gibi oynuyorsun. Çoğu pro oyuncu da bu düşüncede zaten. Oyuna yıllarını veren insanlar beğenmiyorsa bir yanlış var demektir
128tick zaten oturmuş bir mevzuydu. Şuanki sistemin hiç bir artı yönü yok.
Ben hala Faceit dışında oynamayı mantıklı bulmuyorum çünkü Valve'in anti cheat sistemini hiç bir türlü geliştireceğine inanmıyorum
Oyun tamamen saçma bir hal almış durumda. Bunu farkedemiyorsanız yeterince deneyiminiz yoktur CS'deMermilerin falan sıktıktan daha sonra gitmesi hatası dışında sorun görmedim.
Evet bu doğru.Subtick sistemi tam oturaklı değil. Genelde oynadığım maçlarda herkesin pingi çok yakın oluyor o zaman sıkıntı olmuyor da karşıya 5 10 pingli adamlar gelince bariz bir şekilde üstün oluyorlar. Adama sıksan mermi gitmiyor, duvarın arkasına geçsen bile ölüyorsun.
12.000'e yakın saatimin olması ve faceit üzerinde sadece 3 yıllık hesabımda 600 maç olmasının dışında hiçbir sorun yok. Tickrate nedir ne değildir çok iyi biliyorum ve şuan ki sistemde mermiler gerçekten istediğim yere gidiyor, siz mouse tutamıyorsanız bu Valve'ın sorunu değil.Başlı başına bir saçmalık. Mevcut sistem üzerine 128 tick eklenecekti sadece. Valve bu sistem daha iyi diyor diye siz de iyi sanıyorsunuz. Belli ki tickrate olayını tam anlamamışsınız.
Sen diyorsan doğrudur. Binlerce Pro oyuncu haksız sen haklı.12.000'e yakın saatimin olması ve faceit üzerinde sadece 3 yıllık hesabımda 600 maç olmasının dışında hiçbir sorun yok. Tickrate nedir ne değildir çok iyi biliyorum ve şuan ki sistemde mermiler gerçekten istediğim yere gidiyor, siz mouse tutamıyorsanız bu Valve'ın sorunu değil.
Saysana hepsini.Sen diyorsan doğrudur. Binlerce Pro oyuncu haksız sen haklı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.