CS 2 bıçak önerisi

Patates Avcısı

Centipat
Daha fazla  
Merhaba bu konunun kişiden kişiye değiştiğinin farkındayım zevk meselesi ama, hani millet bakınca da vay a diyebilsin yani 120 dolar gibi bir bütçem var. Animasyonu bol ve low olmayan (navaja, gut gibi fakir gösteren) bıçak istemiyorum. Field Test alacağım. Öyle Forest Ddpat filan ya da Safari Mesh gibi düşük skin de istemiyorum. Daha önce Bowie vardı. Normalde Nomad Stanied FT almak istiyorum 300 TL eksik kaldı başka alternatif önerebilir misiniz? Sıkılmayacağım bir şey olsun.

Merhaba bu konunun kişiden kişiye değiştiğinin farkındayım zevk meselesi ama, hani millet bakınca da vay a diyebilsin yani 120 dolar gibi bir bütçem var. Animasyonu bol ve Low olmayan (navaja, gut gibi fakir gösteren) bıçak istemiyorum. Field test alacağım. Öyle Forest ddpat filan ya da Safari mesh gibi düşük skin de istemiyorum. Daha önce bowie vardı. Normalde nomad stanied FT almak istiyorum 300 TL eksik kaldı başka alternatif önerebilir misiniz? Sıkılmayacağım bir şey olsun.

Kesinlikle kukri bıçak.

120 dolara göre çok fazla o olmasın bu olmasın demişsin hocam ne kadar ekmek o kadar köfte misali.

• Nomad knife | ultraviolet.
  • Huntsman knife | autotronic - MW.

Bence ucuz yollu en iyi animasyon nomad.

Huntsman'a yönelmek çok mantıklı bir de stilletto alabilirsin favorimdir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı