CS 2 bıçakta az aşınmış mı görevde kullanılmış mı daha mantıklı?

Makaleler
1
CS 2'de Falcion Knife almayı düşünüyorum, muhtemelen yıllarca durur, kolay kolay satmam. Görevde kullanılmış olanlar ( 0.26 - 0.35 civarı float değerleri var ) 8 bin civarı iken az aşınmış olanlar ( 0.10 - 0.15 civarı float ) 9 bin civarında. Ortalama 1000 ₺ civarı fark var. Az aşınmış almaya değer mi, görüntüde veya değerlenme anlamında çok fark oluyor mu?

CS 2'de falcion knife almayı düşünüyorum, muhtemelen yıllarca durur, kolay kolay satmam. Görevde kullanılmış olanlar ( 0.26 - 0.35 civarı float değerleri var ) 8 bin civarı iken az aşınmış olanlar ( 0.10 - 0.15 civarı float ) 9 bin civarında. Ortalama 1000 ₺ civarı fark var. Az aşınmış almaya değer mi, görüntüde veya değerlenme anlamında çok fark oluyor mu?

Bence az aşınmış alın hocam görevde kullanilmişlarda kenarlarda soyulma tarzı bir şey gözüküyor gözüme pek hoş gelmedi.

Bıçağın hangi skinini almak istiyorsunuz?

Skine göre değişir. Bazı sitelerden aşınma oranına göre skinin nasıl gözüktüğüne bakabiliyorsun, kendine göre ayarla. Ama benim tavsiyem, görevde kullanılmış alman, geri kalan 1K ile de diğer skinlere katabilirsin. Bir de hangi siteden aldığını söyler misin?

Göstersene elin de nasıl duruyor bakalım.

1.jpg

2.jpg

beyler selam en aktfi bu konu vardı yakın zamanda ondan buraya yazoyrum konuyla alakasız ama skinrushgx sitesi güveniilirmi steamde bi adam istek atmıştı kabul edince işte yazmaya başladı. Bana hiç güvenilir gelmedi ve merak ettim böyle birşey var mı?
1752394052636.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı