CS 2 bir hesap ban yiyince diğeri de yer mi?

Yedek hesabınızda telefon numarası varsa ve bu telefon numarasını ana hesabınızda da kullanıyorsanız iki hesap da yasaklama alır. Eğer böyle bir durum yoksa çok endişelenmenize gerek yok. Ana hesabınıza geçiş yapmadan önce hile programlarının tamamen temizlendiğinden emin olmalısınız.

Daha fazla bilgi için: VAC yasaklaması aldım

Bu doğru e mail telefon dahil ana hesaptan değiştirmeniz gerek acilen.!

Bende önceden aslında CS:GO' dan VAC Ban yemiştim. (Hile açmıştım çaktırmayın.) Birşey olmadı sadece o hesaptan yemişim. Başka hesap açıp oynamaya devam ettim.

Bu doğru e mail telefon dahil ana hesaptan değiştirmeniz gerek acilen.!
Evet, ben VAC ban yediğim hesaptan başka bir gmaille hesap açıp oynamıştım. Gmailinizi değiştirin bence de.

11 yaşında 7/24 TheCihan izliyor ordan görmüş.

Evet, ben VAC ban yediğim hesaptan başka bir gmaille hesap açıp oynamıştım. Gmailinizi değiştirin bence de.
O önemli değil. VAC yasaklamaları, yasaklamanın uygulandığı hesaptaki telefon numarasını paylaşan bütün hesaplara uygulanır. Hesap, VAC yasaklaması aldığı esnada hesapta bulunan telefon numaralarına kısıtlama uygulanmaz. Bu numaralar hemen diğer yeni hesaplarda kullanılabilir.
Yani yasaklama aldığınız hesabın telefon numarasını ve e-postasını yeni hesaplarda kullanmak bir sorun teşkil etmez.
Bende önceden aslında CS:GO' dan VAC Ban yemiştim. (Hile açmıştım çaktırmayın.) Birşey olmadı sadece o hesaptan yemişim. Başka hesap açıp oynamaya devam ettim.
Size tanınan bir hak zaten. Yasaklamalar hesap bazlı veriliyor, donanım bazlı değil. Yasaklama aldıktan sonra yeni hesap oluşturup düzgün bir şekilde oynamaya devam edebilirsiniz.

Fortnite gibi oyunlar HWID ban, anakart veya ekran kartı banı da atıyor.

İki hesapta aynı mail veya aynı telefon numarası ile bağlantılıysa ban yiyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…