YiğitReyz
Picopat
Bilmiyordum sağolCs de hwid ban sistemi yok.
Bilmiyordum sağolCs de hwid ban sistemi yok.
Bu doğru e mail telefon dahil ana hesaptan değiştirmeniz gerek acilen.!Yedek hesabınızda telefon numarası varsa ve bu telefon numarasını ana hesabınızda da kullanıyorsanız iki hesap da yasaklama alır. Eğer böyle bir durum yoksa çok endişelenmenize gerek yok. Ana hesabınıza geçiş yapmadan önce hile programlarını tamamen temizlendiğinden emin olun.
Daha fazla bilgi için: VAC yasaklaması aldım
Evet, ben VAC ban yediğim hesaptan başka bir gmaille hesap açıp oynamıştım. Gmailinizi değiştirin bence de.Bu doğru e mail telefon dahil ana hesaptan değiştirmeniz gerek acilen.!
Burnu kanıyor.Yemezsiniz ama programları kaldırmak zorundasınız yoksa diğer hesapta ban yer.
Bir de tavsiye kuzeninizi dövün.
O önemli değil. VAC yasaklamaları, yasaklamanın uygulandığı hesaptaki telefon numarasını paylaşan bütün hesaplara uygulanır. Hesap, VAC yasaklaması aldığı esnada hesapta bulunan telefon numaralarına kısıtlama uygulanmaz. Bu numaralar hemen diğer yeni hesaplarda kullanılabilir.Evet, ben VAC ban yediğim hesaptan başka bir gmaille hesap açıp oynamıştım. Gmailinizi değiştirin bence de.
Size tanınan bir hak zaten. Yasaklamalar hesap bazlı veriliyor, donanım bazlı değil. Yasaklama aldıktan sonra yeni hesap oluşturup düzgün bir şekilde oynamaya devam edebilirsiniz.Bende önceden aslında CS:GO' dan VAC Ban yemiştim. (Hile açmıştım çaktırmayın.) Birşey olmadı sadece o hesaptan yemişim. Başka hesap açıp oynamaya devam ettim.
Fortnite gibi oyunlar HWID ban, anakart veya ekran kartı banı da atıyor.O önemli değil. VAC yasaklamaları, yasaklamanın uygulandığı hesaptaki telefon numarasını paylaşan bütün hesaplara uygulanır. Hesap, VAC yasaklaması aldığı esnada hesapta bulunan telefon numaralarına kısıtlama uygulanmaz. Bu numaralar hemen diğer yeni hesaplarda kullanılabilir.
Yani yasaklama aldığınız hesabın telefon numarasını ve e-postasını yeni hesaplarda kullanmak bir sorun teşkil etmez.
Size tanınan bir hak zaten. Yasaklamalar hesap bazlı veriliyor donanım bazlı değil. Yasaklama aldıktan sonra yeni hesap oluşturup düzgün bir şekilde oynamaya devam edebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.