CS 2 büyük yanlışlar yaparak çıkış yaptı!

Osman Nuri23

Hectopat
Makaleler
2
CS 2 yanlış zamanda yanlış işler yaparak çıkışını yaptı. Oyunda büyük optimizasyon problemi var başta. CS GO'da olan CS 2'de olmayan bayağı da özellik var. Sol el kullanımının olmaması birçok kodun eksik olması ölüm maçı modunun sadece herkes olarak olması. İnsan isterdi ki CS 2 zaten CS GO'da olan özellikleri Source 2'ye taşıyarak kendisi de üzerine bir şeyler koysun koymasa bile en azından bug optimizasyon problemleri olmadan çıkışını yapsaydı. Gönül isterdi oyun operasyon ve yeni kasayla çıkışını yapsaydı. Oyuna büyük tepki var Steam yorumlarıda günden güne olumsuza dönüyor. İnsanlar oyunun erken ve hatalı çıkışından dolayı oyunu ya beğenmedi ya da oyundan soğudu. Valve büyük yanlış yaptı erken çıkartarak. Oyuncuların gazına bu kadar geliyorsan bari CS 2'yi herkese çıkartsaydın ancak CS:GO'yu kapatmasaydın belli bir süre CS 2 oturana kadar isteyen CS GO'da isteyen CS 2'de devam etseydi. CS 2 çok erken dönemde çok basit ve büyük eksikler çıkış yaptı. Ben bu sürüme hala tam sürüm diyemiyorum beta sürüm erken zamanda çıktı. Sunucuda olan laglar optimizasyon problemleri ve önceki saydığım birçok nedenden dolayı CS 2 yanlış zamanda büyük eksiklerle çıkışını yapmış oldu. Oyunun adam edilmesi için en az 3 ayı var gibime geliyor. Tabi insanlar bu kadar sorundan soğuyup oyunu bırakmazsa o ayrı konu. Dediğim gibi en doğru olan CS 2 oyuncular çok istiyorsa çıkış yapacaktı sıkıntı yok ama en azından bu kadar sıkıntısı sorunu olan oyunu çekemeyenler için CS GO açık kalmaya devam edecek isteyen CS 2 isteyen CS GO oynamaya devam edecekti. Böylece bu kadar tepki olmayacak sıkıntılar da yavaş yavaş düzeltilecekti. Sıkıntılar düzeldiğinde ise CS GO tamamen kapatılacak CS 2'ye de operasyon, kasa ve yeni oyun modları getirilerek hype kendi üstüne daha fazla toplayacaktı Valve'ın bu konuda büyük yanlışlar yaptığını erkenci davrandığını ve kendi oyununu riske ettiğini düşünüyorum. Umarım sıkıntılar da geç düzeltilerek oyunun içine daha fazla edilip hype kaybolmaz. Sizler neler düşünüyorsunuz?

Erkene tarih vermeleriyle ve bedava oyun olması ile birçok sabırsız insanı sinirden patlattı ve sabırsız insanlar yüzünden erken çıkarmak zorunda kaldılar.
Ben çıkartmasınlar demiyorum zaten CS GO'yu kapatmasalardı daha iyi olurdu belli bir süre en azından adam olana kadar CS 2.

Valve yakın zamanda sorunların çoğunu çözecektir. CS onlar için kritik bir seri, böyle bırakamazlar.

Bu arada bildiğim kadarıyla Betalar bölümünden eski CS:GO'yu indirerek CS:GO'nun topluluk serverlarına girebilirsiniz.

Hocam CS:GO'yu Steam zaten sadece para kaynağı olarak görüyordu, hilecilerde bunu gördük fakat CS2 zaten oyunculara "al hadi oyna" diye çıkarıldı fakat gene de iyi.

Bence CS:GO'da ilk zamanları kendi kimliğine sahip değildi. CS: Source'a çok benziyordu. Sonradan sonradan CS: Source gibi olmayı bıraktı. CS2'de öyle olacaktır.

Ben çıkartmasınlar demiyorum zaten CS:GO'yu kapatmasalardı daha iyi olurdu belli bir süre en azından adam olana kadar CS 2.
Topluluk bu kadar laf yapmasa, CS:GO sunucuları CS 2 düzeltilene kadar duracaktı büyük ihtimalle.

Birde farkındaysanız, Steam destek çok yavaşladı. Büyük ihtimalle bu da CS 2 hata taleplerine çok fazla bakıldığından ötürü olduğunu düşünüyorum.

Ben çıkartmasınlar demiyorum zaten CS:GO'yu kapatmasalardı daha iyi olurdu belli bir süre en azından adam olana kadar CS 2.

Çift sunucu maliyetlerini sırf belli bir kesimi mutlu etmek için karşılayacaklarını sanmam. Ayrıca CS2 de zamanla CS:GO'da bulunan tüm özellikleri alır. Daha yeni çıkış yaptı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı