Bilgisayarcıya bilgisayar toplattırma ve uygulama kurulumu endişesi

Bilgisayarcı senin yanında toplasın niye vs derse de meraklıyım hoşuma gidiyor falan dersin. En kötü ihtimal PC eve gelince parçaları kontrol et sonra da için rahat olması amacıyla kendi formatını kendin at gerekli tüm rehberleri YouTube'dan bulabilirsin.

Sorunuzu tesadüfen gördüm.
Parçaları kasaya takmak, kablolamak ve format windows kurulumu vs. işleri için evinizdeki monitörü de isteyen bilgisayarcı, bilgisayarcı değildir. Ne olduğu da bizi ilgilendirmez.

Tavsiyem bir an önce tüm parçalarınızı geri alınız, geri alırken pinlerinde kırık, yamuk, eksik/değiştirilmiş parça var mı yok mu kontrol ediniz.
Ve teslim ettiğiniz parçaların aynısının size iade edildiğinden emin olunuz!

Sorunuzu tesadüfen gördüm.
Parçaları kasaya takmak, kablolamak ve format Windows kurulumu vs. işleri için evinizdeki monitörü de isteyen bilgisayarcı, bilgisayarcı değildir. Ne olduğu da bizi ilgilendirmez.

Tavsiyem bir an önce tüm parçalarınızı geri alınız, geri alırken pinlerinde kırık, yamuk, eksik/değiştirilmiş parça var mı yok mu kontrol ediniz.
Ve teslim ettiğiniz parçaların aynısının size iade edildiğinden emin olunuz!

Parça değişimi konusunda sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum babamın yanında yapacak işlemleri fakat monitörde uygulama kurma olayı çok kafamı karıştırdı.

Bilgisayarcı senin yanında toplasın niye vs derse de meraklıyım hoşuma gidiyor falan dersin. En kötü ihtimal PC eve gelince parçaları kontrol et sonra da için rahat olması amacıyla kendi formatını kendin at gerekli tüm rehberleri YouTube'dan bulabilirsin.

Ben okulda oluyorum babamın yanında yapacakmış işlemleri eğer sorunsuz şekilde elime geçerse bilgisayar formatını atacağım teşekkürler.

Parça değişimi konusunda sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum babamın yanında yapacak işlemleri fakat monitörde uygulama kurma olayı çok kafamı karıştırdı.
Çok net şekilde söyleyeyim ki kafan karışmasın. Öyle bir uygulama yok kardeşim.

17 inç CRT tüplü monitör de olsa 45 inç akıllı TV de olsa senin kasanın toplanması ve format windows vs. için yapılacak şeyler aynı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı