CS 2 büyük yanlışlar yaparak çıkış yaptı!

Topluluk bu kadar laf yapmasa, CS:GO sunucuları CS 2 düzeltilene kadar duracaktı büyük ihtimalle.
Bazen çok oyuncuların gazına gelmemek lazım kendi oyunun imajını çizdiriyorsun. Steam incelemelerine bakabilirsiniz. Bayağı incelemeler düşmüş. Firmalarda hiç akıllanmıyor. Cyberpunk 2077'de aynı olay vardı. Valve'ın avantajı bu güncelleme idi bu kadar gaza gelip CS GO'yu kapatmalarına gerek yoktu. CS 2 yine çıksaydı ancak CS GO belli bir süre oynama seçeneği devam etseydi en iyisi olacaktı. Şikayet eden insan CS GO oynamaya devam edeceği için bu kadar tepki de olmazdı.

Çift sunucu maliyetlerini sırf belli bir kesimi mutlu etmek için karşılayacaklarını sanmam. Ayrıca CS2 de zamanla CS:GO'da bulunan tüm özellikleri alır. Daha yeni çıkış yaptı.
CS 2 özellikleri eksik olmasını geçtim çok aşırı sorunlu bir oyun şu anda. Valve çift sunucu maliyeti de çok koymaz. Sunucu maliyetini karşılamayacak kadar sıkıntı da değiller. Steam ve topluluk pazarından iyi para kaldırıyorlar. Sunucu maliyeti koymaz onlara.

Bazen çok oyuncuların gazına gelmemek lazım kendi oyunun imajını çizdiriyorsun. Steam incelemelerine bakabilirsiniz. Bayağı incelemeler düşmüş. Firmalarda hiç akıllanmıyor. Cyberpunk 2077'de aynı olay vardı. Valve'ın avantajı bu güncelleme idi bu kadar gaza gelip CS GO'yu kapatmalarına gerek yoktu. CS 2 yine çıksaydı ancak CS GO belli bir süre oynama seçeneği devam etseydi en iyisi olacaktı. Şikayet eden insan CS GO oynamaya devam edeceği için bu kadar tepki de olmazdı.

CS 2 özellikleri eksik olmasını geçtim çok aşırı sorunlu bir oyun şu anda. Valve çift sunucu maliyeti de çok koymaz. Sunucu maliyetini karşılamayacak kadar sıkıntı da değiller. Steam ve topluluk pazarından iyi para kaldırıyorlar. Sunucu maliyeti koymaz onlara.
Şirketler giderlere, bu para bize koymaz kafasıyla bakmaz. Bir şirketin amacı her zaman maksimum kar sağlamaktır.

Ayrıca ben bir sorun ile karşılaşmadım. Ufak tefek eksikler var onlarda beni rahatsız etmedi. Zamanla tamamlarlar nasıl olsa.

CS2 çıktığından beri neredeyse 2-3 günde bir güncelleme geliyor.
Bana göre en geç yılbaşından sonra oyundaki bütün eksiklikler giderilmiş olacak ve CSGO'yu herkes unutucak.
Bence oyunu yadırgayacağınıza şimdiden alışmaya bakın.

CS2 çıktığından beri neredeyse 2-3 günde bir güncelleme geliyor.
Bana göre en geç yılbaşından sonra oyundaki bütün eksiklikler giderilmiş olacak ve CSGO'yu herkes unutucak.
Bence oyunu yadırgayacağınıza şimdiden alışmaya bakın.
Oyunun eksiklerini sıkıntılarını konuşuyoruz oyun kötü değil ben genel olarak beğendim zaten. Asıl sorunu atlamak yanlış olur ama. Sıkıntılı oyuna sıkıntsız deyip kendimizi mi kandıralım yani? Sıkıntılar ne zaman düzeltilir oyun tam vaadettiğini verir o zaman sıkıntı kalmaz. Bu kadar sıkıntılı oyunu bu kadar erken piyasaya sürmeye gerek yoktu. Zaten başından beri anlatmaya çalıştığımız şey bu oyun bu haliyle beta gibi duruyor hala.

Oyunun optimizasyon sorunu kalmadı gördüğüm kadarıyla 2 3 güncelleme ile drop sorunlarıda çözülmüş bu kadar grafik güncellemesi ile zaten eskisi gibi 400 500 fps almayı beklemeyin 30 40 fps alan arkadaşlar da bi zahmet bilgisayarını yenilesin artık. Benim saçma bulduğum olay hala tam anlamıyla cs2 olarak çıkamadı oyun oyunun klasörü hala cs go çoğu kişinin oyun logosu cs go olarak kaldı. Zaten halihazırda bitane hit olan oyunun var bunca ay bu amatörlükleri nasıl hallemedi gerçekten komik. İlave olarak 128 tickte gelmedi hileciler cs go gibi devam ederse oyunu tümden bırakırım cs goyu 1 yıldır oynamıyordum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı