CS 2 bugün çıkacak mı?

Sobarlas

Hectopat
Daha fazla  
CS 2'nin resmi Twitter hesabından yaptığı "çarşamba günü ne yapıyorsunuz" tweeti ve ondan sonra attıkları " Counter-Strike: Global Offensive." tweeti ile CS:GO'nun kapanacağını anladık bende CS 2'yi merakla bekleyen biri olarak sabahtan beri bir şey olacak mı acaba diye bekliyorum lakin henüz bir hareket yok siz ne düşünüyorsunuz?

Çıkacağını sanmıyorum büyük ihtimalle büyük bir güncelleme gelecek. Daha çok fazla eksiği var.

Bugün çıkacak diye bekleniyor CS 2 gerçekten güzel olacak uzun zamandır bekleniyordu optimizasyonu biraz gelismeli RTX 3050 de yüksek ayarlar da 120 FPS verdi bir ay önce

Benim en çok sinirimi bozan tick mevzusunu düzelttiklerini söylüyorlar sırf bu yüzden bile olsa oyuna tekrar başlarım.
Tick olayini Faceit ve ESEA kullanarak cozuyorduk bir nebze hatta cogunlukla normal Valve sunucularindan daha iyi hile oraniyla daha iyiydi. :/

@snageX Valorant da oynamiyorum :D Ready or Not ve R6'ciyim ben.

CS 2'ye heyecanlanmak bana garip geliyor. Skinlerin daha iyi gozukmesini saglayip sis mekanigi getirmisler :D

Bu oyunun oynanışı ve mekaniği yıllardır böyle. Zaten insanlar böyle olduğu için ve değişmediği için oynuyor. Kuş atıp sincapla bomba kurmak istiyorsan alternatifini biliyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı