CS 2 bugün çıkacak mı?

Valorant ve CS:GO'yu uzun süre oynamış biri olarak Valorant'ın o curcunasından sıkılıp ta CS:GO'nun o sadeliğine geçmek bazen beni çok rahatlatıyordu umarım CS 2 de bana o zevki verebilir.

Benim tahminimce CS2'ye sunucular ayrılmamıştı ve CSGO üzerindeki sunuculardan besleniyordu. Çünkü gerçekten oyun içerisinde büyük bir input-lag gibi bir durum mevcuttu, kafalar geç patlıyordu, mermiler garip gidiyordu ve nadeler düzgün ulaşmıyordu. Benim tahminim artık CSGO iptal edilerek CS2 sunucuları oluşturulacak ve tickratesiz bir ortama geçeceğiz çünkü çoğu komutu son zamanlarda kaldırdılar. End of an era diyebiliriz.
1695807359423.png

Hep ters köşe yapıyor dün gece 3-4'e kadar bekledik gelmedi bugün akşam üzeri mi gelecek merak ediyorum açıkçası.

CS 2'ye heyecanlanmak bana garip geliyor. Skinlerin daha iyi gozukmesini saglayip sis mekanigi getirmisler :D
CS2 zaten yeni oyun olarak değil güncelleme olarak çıkıyor. Eğer yeni oyun olarak çıksaydı o çok "değerli" skinlerine veda eder ve tekrardan satın almak zorunda kalırdın.

Benim tahminimce CS2'ye sunucular ayrılmamıştı ve CS:GO üzerindeki sunuculardan besleniyordu. Çünkü gerçekten oyun içerisinde büyük bir input-lag gibi bir durum mevcuttu, kafalar geç patlıyordu, mermiler garip gidiyordu ve nadeler düzgün ulaşmıyordu. Benim tahminim artık CS:GO iptal edilerek CS2 sunucuları oluşturulacak ve tickratesiz bir ortama geçeceğiz çünkü çoğu komutu son zamanlarda kaldırdılar. End of an era diyebiliriz.
Eki Görüntüle 1958472

CS2 FACEIT'te 5-10 oyun attım sunucudan kaynaklanmayan sıkıntılar da var. Hala hissiyat olarak eksikleri var tam anlatamadım ama mermiler hala gitmiyor.

CS2 FACEIT'te 5-10 oyun attım sunucudan kaynaklanmayan sıkıntılar da var. Hala hissiyat olarak eksikleri var tam anlatamadım ama mermiler hala gitmiyor.
Bir şeyler eksik olduğu belli ama Valve kendisini böyle ortada bırakmayacaktır. CSGO'yu da 2014'te geliştirmeye başlayıp bugüne kadar mükemmel hale getirdiler, zamanla gelişecektir.

Bir şeyler eksik olduğu belli ama Valve kendisini böyle ortada bırakmayacaktır. CS:GO'yu da 2014'te geliştirmeye başlayıp bugüne kadar mükemmel hale getirdiler, zamanla gelişecektir.

Kesinlikle katılıyorum. İlk başta Prime oynadım 20k civarı oldum sonra FACEIT davet atınca 5-10 oyun attım fakat hala tatmin olamadım. Oyunu çok sevdim ama hissiyat olarak aim duel eskisi gibi alamıyorum. Düzelene kadar GO ile FACEIT'e devam ediyorum. Faceitte de çok aratan kişi yok şuan özellikle geceleri.

Kesinlikle katılıyorum. İlk başta Prime oynadım 20k civarı oldum sonra FACEIT davet atınca 5-10 oyun attım fakat hala tatmin olamadım. Oyunu çok sevdim ama hissiyat olarak aim duel eskisi gibi alamıyorum. Düzelene kadar GO ile FACEIT'e devam ediyorum. Faceitte de çok aratan kişi yok şuan özellikle geceleri.
Çoğu kişi CS2 çıkmadan son kez CSGO oynama kafasına büründü o yüzden bulmuyor, birde belirli bir maç atman gerekiyor sanırım 25 maç atmış arkadaşıma gelmemişti FACEİT bağlayamamıştı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı