PRIME H610MK
Hectopat
Arkadaşım sürekli bana skin al, CS 2 çıkınca satarsın, daha da pahalanır diyor ama pek ben inanmadım. Sizce öyle olur mu?
Arkadaşım sürekli bana skin al, CS 2 çıkınca satarsın, daha da pahalanır diyor ama pek ben inanmadım. Sizce öyle olur mu?
Bu zamana kadar büyük bir hype oldu ve insanlar boş yere yatırım yapıp zarar yapmaya başladı. CS2 çıktığında büyük bir hype olur fakat en fazla 5-10 tl skin fiyatları artar. Deli gibi artış olacağını düşünmüyorum.Arkadaşım sürekli bana skin al, CS 2 çıkınca satarsın, daha da pahalanır diyor ama pek ben inanmadım. Sizce öyle olur mu?
Zam gelme ihtimali var, CS:GO skinlerinin zarar ettireceğini düşünmüyorum. Her zaman için rağbet ve talep fazla.
Skinleri Valve satmıyor. Free market olduğu için en çöp skin bile herkes isterse binlerce dolara satılabilir.CS2 harcamasının en azından belli kısmını Skin fiyatını arttırarak kapatacağını düşünüyorum.
@658936 skin fiyatını Valve arttırmıyor. Tamamıyla arz-talep meselesi, kullanıcılar skinlerini pazarda satışa koyuyor ve ona göre de alan ya da almayan oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.