CS 2 çıktığında Valorant'ın çöküşe geçeceği gerçeği

Ne yaşadınızı anlamak çok zor.

CS2 gece güncelleme yayınlamadı? Arayüzü diyorsan oyun daha kapalı betada dostum ciddi misin?

Bende öyle düşünmüyorum en fazla 1 hafta popüler olur sonra Valorant oynayanlar geri döner.

Çoğu kişi 128 tick yüzünden Valorant geçti şu an CS'ye dönecekler daha fazla olur.

CS oynayan biri sırf 128 tick için ziplamali ucmali oyuna gecmez diye düşünüyorum oynayanlar zaten CS'den hoşlanmadığı için oynuyor bence.

CS oynayan biri sırf 128 tick için ziplamali ucmali oyuna gecmez diye düşünüyorum oynayanlar zaten CS'den hoşlanmadığı için oynuyor bence.

Emin ol çoğu kişi o yüzden geçti kendi arkadaşlarımdan tanıyorum CS'de global olupta geçen. TR için konuşmak gerekirse server var diye geçenlerde vardır.

CS'nin fiyatı arttı çoluk çocuk da gelmez oh miss agalarla devam

Valorant oyun mantığı olarak kopyalanmış bir oyun, aynı LoL gibi. O yüzden çok şey olur, espor camiası vs. CS'ye geri dönebilir.

E-spor camiası dönmez e-spor anlamında CS oyun olarak Valorant'dan daha az başarılı Valorant yapisi gereği e-spor a daha uygun strateji anlamında.

Vay be kan bile fışkırmıyor mükemmel bir eleştiri.

Hocam bende öyleydim 40 vuruyordum ama maçı kaybediyorduk yüksek ranklara çıkınca fark ettim ki o 40 vurduğun adamı nerede vurduğun ne zaman vurduğun çok önemliymiş ve üstüne takım oyunu olmadan Valorant da maç kazanamiyorsun karşı takım takım gibi oynamayinca 5 v 5 CS:GO benzeri bir şey oluyor.

Hocam gamesense olayına bir bakın derim eskiden bende böyle diyordum fakat yüksek ranklara çıkınca neden 30 40 vurup da kaybettiğimi anladım.

Son düzenleme:
Ne? E spor olarak Cs daha mı az başarılı? Dostum daha Valorant'ın fikiri ortada yokken Cs oyunculara dahi para kazandıran E spor turnuvaları düzenliyordu. Hala da düzenliyor. Ortadaki para Valorant'ın 3 katı gibi birşey yanlış araştırmadıysam. Oyunun taktikselliğini fazla abartıyorsun bu lol değil. Yetenekleri var diye oyun harika stratejik olmuyor. Ya da E spora daha uygun olmuyor. Valorant'a geçiş yapan E sporcu veya yayıncıların büyük çoğunluğu Cs'den gelme. Shroud mesela. Valo oynuyor mu bilmiyorum ama Cs E sporcusu olarak ünlendi. Onun gibi tonla yayıncı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…