CS 2 de Source 1'e istediğimiz zaman geçebilir miyiz?

kafkas71

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar CS 2 çıkıyor fakat normalde 60 FPS aldığım oyun artık 40'a inecek oyun yazın çıktığı zaman Dota da olduğu gibi istediğimiz zaman Source 1'e geçme olacak mı?

Dota'nın en başlarında oldu sonradan herkese zorunlu tuttular zaten. Fakat burada benzer bir şey olacağını sanmam güncelleme geldiği gibi herkese zorunlu olur diye düşünüyorum.

Daha optimize olması daha yüksek FPS alınacağı anlamına gelmiyor. Bence 30 FPS'den bile aşağı alırsınız maalesef. Dediğiniz gibi bir özelliğin geleceğini de sanmıyorum. Büyük ihtimal direk herkese zorunlu olarak gelir.

Daha optimize olması daha yüksek FPS alınacağı anlamına gelmiyor. Bence 30 FPS'den bile aşağı alırsınız maalesef. Dediğiniz gibi bir özelliğin geleceğini de sanmıyorum. Büyük ihtimal direk herkese zorunlu olarak gelir.

FPS testlerini izlemediniz sanırım.

FPS testlerini izlemediniz sanırım.
İzledim. Dediğiniz gibi bir duruma da rastlamadım. Her türlü ne kadar optimize etseler de sonuçta ortada çok daha iyi bir grafik var. Eski Source motorundan daha iyi performans alınamayacak.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İzledim. Dediğiniz gibi bir duruma da rastlamadım. Her türlü ne kadar optimize etseler de sonuçta ortada çok daha iyi bir grafik var. Eski Source motorundan daha iyi performans alınamayacak.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Daha kapalı betada. Valve bir çok oyuncusunu kaybetmek istemeyecektir bu yüzden bu konu üzerinde daha çok uğraşacaklarını düşünüyorum.

Herkese açılana kadar biraz daha duzeltirler bir de onun üstüne FSR koy hiçbir fark kalmayacaktir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı