CS 2 deneyimim ve düşüncelerim

emirhannk

Hectopat
Makaleler
4
Merhaba arkadaşlar, bugün CS 2 testi geldi ve hemen deneyimledim. Maalesef deneyimlemediğim takdirde, 3000 saat CS:GO oynamış biri olarak bana CS 2 o kadar kötü ve çocuksu geldi ki, silahlar oyuncak gibi duruyor. Hissiyatı kötü, optimizasyonu berbat ve belki de betadan kaynaklı olarak 140 FPS'lerde dolaşmak zorunda kaldım, en düşük ayarlarda bile düşüşler yaşıyordum. Ancak, bunları söylememin sebebi betadan kaynaklanabilir. Yine de oyunun genel ciddiyetini bozmuş hissi uyandırdı bende. Bence CS 2 tamamen iptal edilip yeniden yapılmalı.

Aşağıda eklediğim görseller oyunun güzel göründüğünü gösteriyor olabilir, ancak oynanış açısından berbat geldi bana. Unutmayın ki, görseller yanıltıcı olabilir. Ben de orta ayarlarda oynadığım için görselleri orta ayarlarda ekliyorum, çünkü en düşük ayarlarda görüntü bozuluyordu. CS:GO'da en düşük ayarlarda oynamama rağmen, CS 2'de orta ayarlarda daha düzgün görüntü elde edebildim.

Sonuç olarak, ben CS 2'yi beğenmedim. Siz ne düşünüyorsunuz?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-07-23 001524.png
    926,3 KB · Görüntüleme: 22.791
  • Ekran görüntüsü 2023-07-23 001132-min.png
    1.018,6 KB · Görüntüleme: 3.172
  • Ekran görüntüsü 2023-07-23 001413-min.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 3.133

Hocam ilk CS:GO ile şimdiki arasında nasıl uçurum var farkındasınız değil mi? Bunu da öyle düşünün oyun yenilenmek zorunda ve yenilenecek, bu tartışmaya açık bir konu değil. Zamanla güncellenecek ve mükemmel halini alacaktır.

Katılıyorum. Görsellik iyi hoş falan ama arkadaş biz hikaye oyunu oynamaya girmiyoruz ki. Biz burada rekabetçi oyun oynuyoruz. Biz detayları kısıp rakiplere odaklanmaya çalışıyoruz 4:3 yapıyoruz yapımcılar detay ekledikçe ekliyor. Hafif ışıklandırma ekleyeceğiz diye biraz mahvetmişler.

Oyunda adamları görmek daha kolay, görünebilirlik daha iyi ki.

Bu örnek de çok fazla veriliyor bak şimdi.

Bu ikisi arasında kalite farkı var ama temel oyun aynı ama.

Bu ikisi arasında kaliteden çok daha fazla fark var yani nasıl anlatırım bilmiyorum ama çok kötü bence CS 2 düzeltilecek gibi de durmuyor.

Çok azınlıkta olan bir düşünce bu. Yabancı forumlar, videolara bakıyorum; övmeyen yok. Valla kardeş senin zoruna gitti diye adamlar oyunu sil baştan yapamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…