CS 2 deneyimim ve düşüncelerim

Görseller Overwatch ile Valorant kırması gibi olmuş. Güzelim Source motorunun o depresif hissiyatını söküp atmışlar.

Hah bunu anlatmaya çalışıyorum işte yok o his gitti içimden bütün itemlerimi satacağım sanırım CS2 çıkınca.

"Yine de oyunun genel ciddiyetini bozmuş hissi uyandırdı bende. Bence CS 2 tamamen iptal edilip yeniden yapılmalı." bu mesajı sen yazdın.

Bence demişim takıldığın şey bu mu?
 
Merhaba arkadaşlar, bugün CS 2 testi geldi ve hemen deneyimledim. Maalesef deneyimlemediğim takdirde, 3000 saat CS:GO oynamış biri olarak bana CS 2 o kadar kötü ve çocuksu geldi ki, silahlar oyuncak gibi duruyor. Hissiyatı kötü, optimizasyonu berbat ve belki de betadan kaynaklı olarak 140 FPS'lerde dolaşmak zorunda kaldım, en düşük ayarlarda bile düşüşler yaşıyordum. Ancak, bunları söylememin sebebi betadan kaynaklanabilir. Yine de oyunun genel ciddiyetini bozmuş hissi uyandırdı bende. Bence CS 2 tamamen iptal edilip yeniden yapılmalı.

Aşağıda eklediğim görseller oyunun güzel göründüğünü gösteriyor olabilir, ancak oynanış açısından berbat geldi bana. Unutmayın ki, görseller yanıltıcı olabilir. Ben de orta ayarlarda oynadığım için görselleri orta ayarlarda ekliyorum, çünkü en düşük ayarlarda görüntü bozuluyordu. CS:GO'da en düşük ayarlarda oynamama rağmen, CS 2'de orta ayarlarda daha düzgün görüntü elde edebildim.

Sonuç olarak, ben CS 2'yi beğenmedim. Siz ne düşünüyorsunuz?
Birde yeni çağ açıcak diyenler var onlara ne demeli?
 
Neden böyle düşündüğünüzü anlayamadım. 🙁
Katılıyorum. Görsellik iyi hoş falan ama arkadaş biz hikaye oyunu oynamaya girmiyoruz ki. Biz burada rekabetçi oyun oynuyoruz. Biz detayları kısıp rakiplere odaklanmaya çalışıyoruz 4:3 yapıyoruz yapımcılar detay ekledikçe ekliyor. Hafif ışıklandırma ekleyeceğiz diye biraz mahvetmişler.
Oyunu oynayan çoğu kişi rekabetçi olarak oynamıyor, oyunun görselliği kötüydü ve yeni oyuncular için cazibeli hâle getirildi. Üstelik performans kaybı da en aza indirgendi.

Optimizasyon sorunları çıkışında düzelecektir, oyunun genel yapısı çok daha güzel oldu diye düşünüyorum. Çarklı alışveriş sisteminin gitmesi dışında sayacağım pek bir eksisi yok gibi görünüyor.
 
Neden böyle düşündüğünüzü anlayamadım. 🙁

Oyunu oynayan çoğu kişi rekabetçi olarak oynamıyor, oyunun görselliği kötüydü ve yeni oyuncular için cazibeli hâle getirildi. Üstelik performans kaybı da en aza indirgendi.

Optimizasyon sorunları çıkışında düzelecektir, oyunun genel yapısı çok daha güzel oldu diye düşünüyorum. Çarklı alış veriş sisteminin gitmesi dışında sayacağım pek bir eksisi yok gibi görünüyor,
Nickinden oyunu öveceğin belliydi ula :D
 
Hah bunu anlatmaya çalışıyorum işte yok o his gitti içimden bütün itemlerimi satacağım sanırım CS2 çıkınca.

Valve oyunlarına aşina olanlar için normal bir durum. Ben CS2 oynamadım ama görsellerden hemen hissettim, bunu Valve yapmış demezdim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı