CS 2 deneyimim ve düşüncelerim

Bu sizin gibi grafik geliştirilmesi gerektiğini savunan tayfa oyunu ayda yılda 1 açıyordur ya da Silver'dan çıkamıyor artık ümidini kesmiştir grafik vs bakıyordur.
Sen ne istiyorsun ki? CS:GO'nun adını CS2 yapıp aynı oyunu vermelerini mi?

Bu sizin gibi grafik geliştirilmesi gerektiğini savunan tayfa oyunu ayda yılda 1 açıyordur ya da Silver'dan çıkamıyor artık ümidini kesmiştir grafik vs bakıyordur.
Ortada gözle görülür bir iyileştirme ile skinler dışında adam akıllı bir yenilik var. Bu yüzden savunuyoruz, seviyoruz. Bu konu ego tatmini yapmak için falan mı açıldı? Argüman yaratamayınca becerilere laf sallamışsın, belli oluyor amacın. Saat 1 olmuş sana iyi akşamlar, hoşçakal kardeşim.

Sen ne istiyorsun ki? CS:GO'nun adını CS2 yapıp aynı oyunu vermelerini mi?

Hayır tünellerde vs bir ufak ışıklandırma şarttı evet ama oyunu tamamen böyle değiştirip renklendirmek aşırı saçma zaten millet Valorant'yu neden sevmiyordu gerçekçi değil bir çizgisi var ama saçma derecede değişmiş hissiyatı bile ben bugün CS arkadaşlarımın 10una izlettim hepsi global suprem oyuncular hiçbiride beğenmedi yani kimse beğenmez demiyorum kişisel zevk meslesi ama rekabetçi oyun için gereksiz bir değişim bu.

Şu Counter-Strike 2 bir bize çıkmadı ya Aşırı derecede merak ediyorum, umarım beklentilerimizi kırmaz diyelim. Silahların görünümü hoş gözüküyor da bakalım neler olacak? Bu arada optimizasyon sorunu, sürüm tam anlamıyla çıkışını yaptığında muhtemelen düzelecektir.

Ulan şu CSGO'yu hiç nasip kısmet olmadı oynayamadım. Şimdi hafif oynama isteğim geldi onda da oyun değişti işe bak. Benim durumumda olan kaç kişi vardır acaba o eski CSGO zamanlarındaki tadı alamadan kaçırmış biri olarak duyduğum üzüntü başka bir boyutta.

Görsellerden yola çıkarak artık yeni nesil çağ ve çoluk çocuk, bu şekilde görüntü sevdiği için yapımcılar da yeni nesle göre Valorant çöpüne benzer dokular koymuşlar. Halbuki bilmezler para kazanmak için kaliteden ve kaliteli insanlardan vazgeçtiklerini.

Hocam siz beğenmediniz diye oyunu mu yeniden yapsınlar? Ben mi yanlış anladım.

İstersek uzatırız, öğrenmek istedim. Çıldırabilirsiniz istediğiniz kadar.

Call of Duty Mobile'ye benziyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…