CS 2 deneyimim ve düşüncelerim

Hayatında kaç saat CS oynadın çok merak ediyorum. Şöyle şeyler yazan birinin 100 saatten fazla oynadığını sanmıyorum. 16:9 neden oynanmadığını soruyorsun daha :D Adamları ekranda daha geniş görmek varken sen git kardeşim küçücük adamı ekranda vurmaya çalış. Bir de bilmiş bilmiş yazıyor :D
100 saat? Hahaha, kahkahalara boğuldum. Hesaplarımda toplam 5000 saatim var, yaklaşık 9 yıldır da Counter Strike 1.6 oynarım, CSGO'ya ise 7 yıl önce başladım. Son 2 yılda oyuna başlayıp şöyle konuşanlar yok mu :D Konuştuğunu bil önce dostum. Hadi bakalım sen Xantares'ten öğrendiğin ayarlarla RIP'ten aldığın config dosyalarıyla takıl.

Arkadaşlar son durum bugün önyargılarımı kırdım sanırım dün sadece ölüm maçında denedim şu an yoldaş oynuyorumda çok da kötü değil gibi geldi geliştirilirse süper olacak gibi.

Eski Valve motoru daha gerçekçi duruyor hatta biraz da gerici bir havası var, bence yenisi çok renkli duruyor sıradan bir FPS oyunu gibi.

Hocam evet öyle ama bu da fena değil ya hoşuma gitti benim ama bir tık ışıklandırmalar kısılsa süper olur o gerçekçilik gelir.

Vay be arkadaşlar, bu konu 2 bin görüntülenme almış. Bu kadar büyüyeceğini bilmiyordum. Konu sahibi sen de artık önyargını kırdığına göre gel kırgınlıklar bitsin, ben birilerini rencide etmek için tartışmıyorum; fikir alışverişi iyi olduğu için tartışıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı