Oyunu öğreneceksin, mapleri ezberleyeceksin. Ölüm oranın çok fazla kill almana göre. Aim geliştireceğim diye şu maplerde adam vurmayı bırakın bence bir faydası yok. İlk önce gamesensenizi geliştirin sonra aim çalışın.
Hocam genel olarak zaten DM oynuyorum aimbotz benim için sadece ve One tap aracı random doğuyor vuruyorsun kafasında benim için DM çok sinirlendiriyor beni, CS2 yeni çıktığında 14K puana kadar çıktım sonra biraktim falan su an 7K'da DM girdiğimde arkadan vuranı, pompalı, P90 ile rush atanı, AWP ile site bekleyeni, arkada doğan adama ölme, dokunulmazlık bitene kadar hareket etmeyip bitince direk HS atan falan derken kriz geçirme seviyesine geliyorum.
Kriz geçirmen seninle alakalı kimsenin yardımcı olabileceği bir şey değil bu sorunun. Sadece kendin çözebilirsin. Seçkinde oyna işte DM falan anca aim geliştirirsin. Seçkinde kimse rastgele doğup her el AWP/AK/M4 çekmiyor.
Hocam seçkin bildiğimiz ranked Ranked'da sorun yok olay DM de DM de sürekli arkadan adam geliyor aim geliştireyim diye girdiğim maçtan sinirle ayrılıyorum çünkü onümdekini vurmadan arkamdakine ölüyorum seçkinde rankım 7200 şu an yani Master guardiana (keleşe) denk geliyor.
Keleşe denk falan geldiğiniz yok hocam. DM evet öyle gidip topluluk sunucularında oynamayı deneyebilirsin mesela?
Psikolojik olarak ölme kaygın olmadığı için DM de daha rahat oynuyor olabilirsin böylelikle daha iyi oynuyorsundur belki?
Hocam ben normalde güzel oynuyordum da şu son 1 yıldır düzenli oynamıyorum. Düzenli oynasam da 1 ay sonra bırakıyorum falan o yüzden el bir türlü adapte olamıyor. Eğer sizde bu aralar hikayeli oyunlara sardıysanız veya rekabetçi atmıyorsanız sebebi bu yüzden. Bir de DM de ısınırken botlar sabit durduğu için el hemen ısınıyor takır takır vuruyorsunuz. Eğer siz sabit durarak vuruyorsanız daha kötü tek yaptığınız şey mouse ile One tap atmak. Bir yandan da "a D" yaparak mouse ile klavyeyi koordineli bir şekilde kullanabilmeniz lazım. Rekabetçide vurulmamak için "a D"yaptığımız da elimiz bot vurmaya alışık olduğumuz için bir anda mermiler rastgele gidiyor ve refleks olarak spray atmaya başlıyorsun. O yüzden alıştırma yaparken, hem "a D" kullanın hem de belli kısımlarda botların aynı bizim gibi "a D" yapmasını açın ki gerçeğe yakın olsun. Rekabetçiye girerken de oyunu yani aiminizi çok düşünmeyin, refleks olarak vurmaya çalışın eğer uzun zamandır oynuyorsanız öğrenme aşamasında değilseniz. Son olarak bu aralar girmeye başladıysanız sizde benim gibi oyuna 1-2 hafta da olsa ara verince eli buz gibi soğuyan ve ısınması zor olan biri olabilirsiniz. Ben mesela bir tane hikayeli oyuna başlasam veya 1-2 hafta oynamasam hani benim oynayışımı bilen, hesabı gümüş birine mi verdin der. Biraz zaman geçmesini bekleyin dediğim gibi çok kafaya takma 2-3 haftaya elin oturur düzenli oynarsan.