CS 2 düşük GPU kullanımı

İşletim sistemi
Windows 10

Kadir.R

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Fikir adamı
RAM
8 GB DDR4 2133 MHZ
Ekran kartı
ZOTAC GTX 1060 6 GB MİNİ
Anakart
Lenovo B250
İşlemci
İ7 6700K
Arkadaşlar driver vs her şeyim güncel. Hiçbir şekilde oyundan verim alamıyorum. Ekran kartı kullanımı yüzde 25 30'larda. 100 FPS üstünü göremedim. Ayarları en yükseğede alsam en düşüğede alsam sonuç aynı. İşlemci kullanımıda yüzde 40'larda. Darboğaz sorunuda yok.

Arkadaşlar driver vs her şeyim güncel. Hiçbir şekilde oyundan verim alamıyorum. Ekran kartı kullanımı yüzde 25 30'larda. 100 FPS üstünü göremedim. Ayarları en yükseğede alsam en düşüğede alsam sonuç aynı. İşlemci kullanımıda yüzde 40'larda. Darboğaz sorunuda yok.

Hocam tamam oyun ağırlaştı ama halne CPU bazlı oyun bayağı bir CPU kullanır.

Hocam tamam oyun ağırlaştı ama halne CPU bazlı oyun bayağı bir CPU kullanır.
cpu ile ilgili hiçbir sorun yok hocam. gpu yu hiç kullanmıyor

Belki de çekirdek darboğazı vardır diyeceğim ama 4C/8T işlemcinin de yarısını boş bırakmaması lazım. Eğer CS:GO'daki -threads kodu hala çalışıyorsa -threads 8 olarak başlangıç seçeneklerine ekleyebilirsin. Belki de RAM yetmiyordur.
Şimdi denedim oda olmadı maalesef.

İnternette GTX 750 Ti gibi bir eski kart ile CS 2 test videosu gördüm orada bile oyun 200 FPS'lerde takılıyordu. Benim 1060 da tık yok. 100 FPS civarında sürünüyor.

Çözümü kaçırıyorsun, RAM tek kanalsa böyle bir problem yaşaman çok normal. RAM'leri çift kanal yap yani 8 daha RAM ekle problemin çözülür.

Hocam PC'yi komple değiştirdim. RAM 16 GB DDR4 3000 MHz 8x2 olarak ve ekran kartıda GTX 1080 olarak yükseltildi. Hala GPU kullanımı yüzde 40'larda.

Rekabetçi oyunlar genelikle işlemciyi kullanır rekabetçi oyunlar için ekran kartı sonraki aşamalar için önemlidir işlemciinize bakım yapılmamışsa bakımı yapın en kötü ihtimal soğutucunuz iyiyse overclock tarzı şeyler var sanırım işlemcilerde onu deneyebilirsiniz.

Rekabetçi oyunlar genelikle işlemciyi kullanır rekabetçi oyunlar için ekran kartı sonraki aşamalar için önemlidir işlemciinize bakım yapılmamışsa bakımı yapın en kötü ihtimal soğutucunuz iyiyse overclock tarzı şeyler var sanırım işlemcilerde onu deneyebilirsiniz.

İşlemciyide R7 1700X ile değiştirdim. Zaten işlemci kullanımıda yüzde 20 seviyelerinde takılıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı