bdxmrz Kilopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.302 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #11 quiKK dedi: Ortaokuldayım zaten okumaya hevesim yok aim olarak çok iyiyim. Matematiğim aşırı kötü hocaları sevmiyorum zaten devamsızlık 80 gün oldu ayrıca xantares ile konuştuğumda doğru yoldasın diyor ailem de karışmıyor bana güveniyor. Genişletmek için tıkla... Xantares ile nerede konuşuyorsun? Elon ne? Tahmin edecek halimiz yok.
quiKK dedi: Ortaokuldayım zaten okumaya hevesim yok aim olarak çok iyiyim. Matematiğim aşırı kötü hocaları sevmiyorum zaten devamsızlık 80 gün oldu ayrıca xantares ile konuştuğumda doğru yoldasın diyor ailem de karışmıyor bana güveniyor. Genişletmek için tıkla... Xantares ile nerede konuşuyorsun? Elon ne? Tahmin edecek halimiz yok.
quiKK Picopat Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 777 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Türkiye Cumhuriyeti 8 Nisan 2025 #12 Yürüyen HLTV dedi: FACEIT elon ne? FACEIT 3000-4000 elo takımsız bir sürü oyuncu ile dolu. Seni onlardan öne çıkaracak bir şey olması gerek ki takımlar ilgilensin. Genişletmek için tıkla... FACEIT daha doğrulamayı geçemedim ama 700 saate yakın CS 2 oynamışlığım var aim im çok güzel genel olarak. bdxmrz dedi: Xantares ile nerede konuşuyorsun? Elon ne? Tahmin edecek halimiz yok. Genişletmek için tıkla... Xantares ile İstanbul'da karşılaşmıştım sormuştum ona abi sence e spor işlerinde para var mı diye bana güzel oynarsan neden olmasın demişti.
Yürüyen HLTV dedi: FACEIT elon ne? FACEIT 3000-4000 elo takımsız bir sürü oyuncu ile dolu. Seni onlardan öne çıkaracak bir şey olması gerek ki takımlar ilgilensin. Genişletmek için tıkla... FACEIT daha doğrulamayı geçemedim ama 700 saate yakın CS 2 oynamışlığım var aim im çok güzel genel olarak. bdxmrz dedi: Xantares ile nerede konuşuyorsun? Elon ne? Tahmin edecek halimiz yok. Genişletmek için tıkla... Xantares ile İstanbul'da karşılaşmıştım sormuştum ona abi sence e spor işlerinde para var mı diye bana güzel oynarsan neden olmasın demişti.
Yürüyen HLTV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 1.389 Makaleler 1 Çözümler 26 8 Nisan 2025 #13 quiKK dedi: FACEIT daha doğrulamayı geçemedim ama 700 saate yakın CS 2 oynamışlığım var aim im çok güzel genel olarak. Xantares ile İstanbul'da karşılaşmıştım sormuştum ona abi sence e spor işlerinde para var mı diye bana güzel oynarsan neden olmasın demişti. Genişletmek için tıkla... Emin ol okulu bırakmana değmez. Hele ki Türkiye'de.
quiKK dedi: FACEIT daha doğrulamayı geçemedim ama 700 saate yakın CS 2 oynamışlığım var aim im çok güzel genel olarak. Xantares ile İstanbul'da karşılaşmıştım sormuştum ona abi sence e spor işlerinde para var mı diye bana güzel oynarsan neden olmasın demişti. Genişletmek için tıkla... Emin ol okulu bırakmana değmez. Hele ki Türkiye'de.
quiKK Picopat Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 777 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Türkiye Cumhuriyeti 8 Nisan 2025 #14 Yürüyen HLTV dedi: Emin ol okulu bırakmana değmez. Hele ki Türkiye'de. Genişletmek için tıkla... Değer hocam gerçekten 7.sınıfım ve hiç dersler ile alakam yok okula gidip uyuyorum.
Yürüyen HLTV dedi: Emin ol okulu bırakmana değmez. Hele ki Türkiye'de. Genişletmek için tıkla... Değer hocam gerçekten 7.sınıfım ve hiç dersler ile alakam yok okula gidip uyuyorum.
bdxmrz Kilopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.302 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #15 quiKK dedi: FACEIT daha doğrulamayı geçemedim ama 700 saate yakın CS 2 oynamışlığım var aim im çok güzel genel olarak. Genişletmek için tıkla... Hiç rank kasmadın mı? Aimim güzel diye bir şey yok, herkesin ki kendisine güzel.
quiKK dedi: FACEIT daha doğrulamayı geçemedim ama 700 saate yakın CS 2 oynamışlığım var aim im çok güzel genel olarak. Genişletmek için tıkla... Hiç rank kasmadın mı? Aimim güzel diye bir şey yok, herkesin ki kendisine güzel.
Xhaka Decipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 1.232 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #16 quiKK dedi: Değer hocam gerçekten 7.sınıfım ve hiç dersler ile alakam yok okula gidip uyuyorum. Genişletmek için tıkla... Gelecekte pişman olacaksın düşünsene diplomaya sahip olmak varken oyun oynamayı seçtiğini para kazanırsın ancak öyle her maç başı 5-10 bin değil.
quiKK dedi: Değer hocam gerçekten 7.sınıfım ve hiç dersler ile alakam yok okula gidip uyuyorum. Genişletmek için tıkla... Gelecekte pişman olacaksın düşünsene diplomaya sahip olmak varken oyun oynamayı seçtiğini para kazanırsın ancak öyle her maç başı 5-10 bin değil.
quiKK Picopat Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 777 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Türkiye Cumhuriyeti 8 Nisan 2025 #17 bdxmrz dedi: Hiç rank kasmadın mı? Aimim güzel diye bir şey yok, herkesin ki kendisine güzel. Genişletmek için tıkla... Kastım hocam her maç 30-15 vuruyorum eğer isterseniz vs atabiliriz. Xhaka dedi: Gelecekte pişman olacaksın düşünsene diplomaya sahip olmak varken oyun oynamayı seçtiğini para kazanırsın ancak öyle her maç başı 5-10 bin değil. Genişletmek için tıkla... kasiyer olmaktansa e sporcu olmayı tercih ederim hocam ingilizcem bile değişti.
bdxmrz dedi: Hiç rank kasmadın mı? Aimim güzel diye bir şey yok, herkesin ki kendisine güzel. Genişletmek için tıkla... Kastım hocam her maç 30-15 vuruyorum eğer isterseniz vs atabiliriz. Xhaka dedi: Gelecekte pişman olacaksın düşünsene diplomaya sahip olmak varken oyun oynamayı seçtiğini para kazanırsın ancak öyle her maç başı 5-10 bin değil. Genişletmek için tıkla... kasiyer olmaktansa e sporcu olmayı tercih ederim hocam ingilizcem bile değişti.
bdxmrz Kilopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.302 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #18 quiKK dedi: Kastım hocam her maç 30-15 vuruyorum eğer isterseniz vs atabiliriz. Genişletmek için tıkla... Dostum rankını söylesene işte, demirde vurmak var global seviyesinde vurmak var.
quiKK dedi: Kastım hocam her maç 30-15 vuruyorum eğer isterseniz vs atabiliriz. Genişletmek için tıkla... Dostum rankını söylesene işte, demirde vurmak var global seviyesinde vurmak var.
quiKK Picopat Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 777 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Türkiye Cumhuriyeti 8 Nisan 2025 #19 bdxmrz dedi: Dostum rankını söylesene işte, demirde vurmak var global seviyesinde vurmak var. Genişletmek için tıkla... En son 14K'yı gormustum.
bdxmrz dedi: Dostum rankını söylesene işte, demirde vurmak var global seviyesinde vurmak var. Genişletmek için tıkla... En son 14K'yı gormustum.
bdxmrz Kilopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.302 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #20 quiKK dedi: En son 14K'yı gormustum. Genişletmek için tıkla... Biraz daha yolun var, o ranklar iyi ranklar değil.
quiKK dedi: En son 14K'yı gormustum. Genişletmek için tıkla... Biraz daha yolun var, o ranklar iyi ranklar değil.