K kizaganhan Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 244 16 Temmuz 2024 #1 Steam topluluk pazarında üzerinde toplam 800 TL'lik sticker bulunan bir AK-47 empress buldum. Sizce al sat yapmak mantıklı mı?
Steam topluluk pazarında üzerinde toplam 800 TL'lik sticker bulunan bir AK-47 empress buldum. Sizce al sat yapmak mantıklı mı?
michaelscofield Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 4.989 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer İstanbul 16 Temmuz 2024 #2 Stickerlerin normal değeri mi 800 TL yoksa silaha yapıştırılmış hali mi? Artı 0 Eksi
KS KS K kizaganhan Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 244 16 Temmuz 2024 #3 michaelscofield dedi: Stickerlerin normal değeri mi 800 TL yoksa silaha yapıştırılmış hali mi? Genişletmek için tıkla... Hocam ak47 empress zaten 40 dolar,stickerler tek başına 800 Artı 0 Eksi
michaelscofield dedi: Stickerlerin normal değeri mi 800 TL yoksa silaha yapıştırılmış hali mi? Genişletmek için tıkla... Hocam ak47 empress zaten 40 dolar,stickerler tek başına 800
michaelscofield Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 4.989 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer İstanbul 16 Temmuz 2024 #4 kizaganhan dedi: Hocam AK-47 empress zaten 40 dolar, stickerler tek başına 800. Genişletmek için tıkla... Silahlara yapıştırılan stickerlerin değeri daha düşük bilgin olsun. Artı 0 Eksi
kizaganhan dedi: Hocam AK-47 empress zaten 40 dolar, stickerler tek başına 800. Genişletmek için tıkla... Silahlara yapıştırılan stickerlerin değeri daha düşük bilgin olsun.
KS KS K kizaganhan Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 244 16 Temmuz 2024 #5 michaelscofield dedi: Silahlara yapıştırılan stickerlerin değeri daha düşük bilgin olsun. Genişletmek için tıkla... Orası öyle ama silaha değer katmaz mı sonuçta.silahin kendisi 39 dolar şuan stickerlerla 55 e falan satamazmıyım Artı 0 Eksi
michaelscofield dedi: Silahlara yapıştırılan stickerlerin değeri daha düşük bilgin olsun. Genişletmek için tıkla... Orası öyle ama silaha değer katmaz mı sonuçta.silahin kendisi 39 dolar şuan stickerlerla 55 e falan satamazmıyım
michaelscofield Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 4.989 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer İstanbul 16 Temmuz 2024 #6 kizaganhan dedi: Orası öyle ama silaha değer katmaz mı sonuçta. Silahin kendisi 39 dolar şu an stickerlerla 55'e falan satamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... 55 zor gibi maalesef tam hakim değilim piyasaya. Artı 0 Eksi
kizaganhan dedi: Orası öyle ama silaha değer katmaz mı sonuçta. Silahin kendisi 39 dolar şu an stickerlerla 55'e falan satamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... 55 zor gibi maalesef tam hakim değilim piyasaya.
KS KS K kizaganhan Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 244 16 Temmuz 2024 #7 michaelscofield dedi: 55 zor gibi maalesef tam hakim değilim piyasaya. Genişletmek için tıkla... Hocam peki ben bu pazardaki ilanın satıcısına ulaşabilir miyim? Takas teklifi atmak istiyorum aslında adama ulasabilsem Artı 0 Eksi
michaelscofield dedi: 55 zor gibi maalesef tam hakim değilim piyasaya. Genişletmek için tıkla... Hocam peki ben bu pazardaki ilanın satıcısına ulaşabilir miyim? Takas teklifi atmak istiyorum aslında adama ulasabilsem
michaelscofield Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 4.989 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer İstanbul 16 Temmuz 2024 #8 kizaganhan dedi: Hocam peki ben bu pazardaki ilanın satıcısına ulaşabilir miyim? Takas teklifi atmak istiyorum aslında adama ulasabilsem. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlık isteği atabilirsiniz diye biliyorum. Artı 0 Eksi
kizaganhan dedi: Hocam peki ben bu pazardaki ilanın satıcısına ulaşabilir miyim? Takas teklifi atmak istiyorum aslında adama ulasabilsem. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlık isteği atabilirsiniz diye biliyorum.