CS 2 exp sistemi nasıl işliyor?

Her çarşamba drop günü ve XP takviyelerinin sıfırlandığı gün. O günden itibaren maçlardaki skoruna göre XP kazanırsın ve seviyeni bu etkiler. Çarşamba gününden sonraki ilk seviye atlayışında da drop kazanırsın. Artık şansına göre hangi kasa veya kostüm düşerse mağazadan seçip envanterine çekebiliyorsun.
Eğer savaş bileti exp sistemini soruyorsan bununla ilgili de YouTube'da videolar var izleyebilirsin.

Maksimum kaç XP kazanabilirim bazen çarpı 4 veriyor bazen 2 katı onu anlayamadım.
Her çarşamba drop günü ve XP takviyelerinin sıfırlandığı gün. O günden itibaren maçlardaki skoruna göre XP kazanırsın ve seviyeni bu etkiler. Çarşamba gününden sonraki ilk seviye atlayışında da drop kazanırsın. Artık şansına göre hangi kasa veya kostüm düşerse mağazadan seçip envanterine çekebiliyorsun.
Eğer savaş bileti exp sistemini soruyorsan bununla ilgili de YouTube'da videolar var izleyebilirsin.

Maksimum kaç XP kazanabilirim? Bazen çarpı 4 veriyor bazen 2 katı onu anlayamadım.

Şöyle;

Hafta içinde;
  • 0 ile 4.500 XP arası 4x bonus,
  • 4.500 ile 7.500 XP arası 2x bonus,
  • 7.500 ile 11.167 XP arası bonus yok. (1x)
  • 11.167 XP'den daha üstünü kazanmaya başladıysanız azaltılmış XP devreye giriyor. (0,175x)
XP bonusu her çarşamba 03:00 civarlarında yenilenir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı